Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Autohipnoza powiekszanie piersi

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam pytanie słyszał ktoś z Was o autohipnozie dotyczącej powiększania piersi? Może ktoś próbował? Jakie efekty? Czy w ogóle to działa? Mam kompleksy z powodu mojego małego biustu i chwytam się każdej możliwości. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam :)

Gość gość
dla niskich dziewczyn sa szpilki, dla ciebie push-up

Gość gość
nie wiem jak miałam to odebrać, ale widziałam już dawno, że wrednych osób tu nie brakuję ;]

Gość gość
wredny to bedzie ktos , kto doradzi ci implanty.

Gość gość75B
Autohipnoza na pewno działa, słyszałam nie mało o takich wyczynach. Tylko ze trzeba sie znac i to dobrze znac na temacie, chyba ze pojdziesz na sesje do praktykujacego hipnoterapeuty. Szczerze mowiac ja osobiscie bałabym sie wykonac sobie autohipnoze, ale powiem Ci ze podobne rezultaty daje wizualizacja w stanie relaksu. tylko musi byc wykonywana systematycznie (codziennie albo kilka razy dziennie) Mi zajeło to 3 miesiace i jestem zadowolona z efektów, pozniej wykonywałam tylko sesje podtrzymujace + krem. Ja dodatkowo stosowałam inne preparaty w postaci tabletek, wiec moze dlatego tak szybko osiagnełam zamierzony efekt. Umysłowi łatwiej bedzie zaakceptowac zmiany jesli dodatkowo bedziesz stosowala produkty tez ukierunkowane na ten cel. Oczywiscie mozesz skupic sie na samej pracy umysłu, tylko musisz głeboko w to wierzyc i nie oczekiwac rezultatow na siłe. Wszystko co robisz w celu powiekszenia piersi ma być na luzie, bez spinki :) Zobaczysz na pewno sie uda, jest mnostwo takich przypadkow, tylko czesc kobiet sie do tego nie przyznaje, nie chce zdradzac innym swoich sekretow. Na dodatek podam Ci linka do sklepu gdzie są świetne produkty na powiedzenie piersi, http://www.perfectbust.pl/aff/kruszyna no i ten krem ktory stosowałam - cudeńko!