Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta a azs

Polecane posty

Gość gość

Czy dieta przy azs wystarczy żeby nie było potem problemów z układem oddechowym?? Nasz lakarz rodzinny raczej nie potrafi nic nam doradzić, mój syn ma 7 miesiecy i jest na diecie, nie podaje mu laktozy i kakao, czy to wystarczy zebyu alergia nie postepowala bo slyszalam od znajomej ze cos takiego astma się może skonczyc?

Gość gość
Może takie pytanie powinnaś zadać alergologowi. U mojej córeczki nietolerancja laktozy pojawiła się w trzecim miesiącu życia, miała szorstką skórę na prawie całej twarzy, lekarz wprowadził nam dietę bez laktozową (mleko bebilon pepti) i dodatkowo polecił podawać latopic. Kilka miesięcy podawałam jej saszetkę dziennie, skóra zrobiła się delikatna, mała przesypiała spokojnie noc. Teraz podaje jej jogurty i serki, odpukać żadne zmiany skórne się nie pojawiają.

Gość gość
Trzeba zwrócić uwagę na jedzenie które zakwasza organizm i które ma dużo chemii,oba te czynniki mogą doprowadzić do astmy.Nigdy nie wiadomo kiedy astma może zaatakować,ja miałem dobre zdrowie i nagle zaczęło mnie dusić skutkiem czego był pobyt w szpitalu pod kroplówką i maską tlenową ale wystarczyło trochę leków i od kilkunastu lat nie mam żadnych problemów ze zdrowiem pomimo długoletniego palenia

Gość gość
Czyli alergia ustąpiła? Czy astma się nie pojawila? Ma pani racje alergolog to dobry pomysł nawet nie pomyślałam!

Gość gość
ktoś jeszcze coś poradzi???

Gość gość
przechodź tylko na zielonym świetle