Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karlito

Ujotka i Nienormalna

Polecane posty

Gość jzb
dobry wieczor nn dobry wieczor inni jak minał dzien nn czy udalo ci sie pomazyc o jakims fajnym facecie np o mnie ? i co z nim zrobilas wtedy

nienorma....lepiej sprawdzić organoleptycznie niż pisać...chciałbym żebyś kiedyś się przekonała! a ja zrobiłbym wszystko żebyś na długo zapamiętała to spotkanie. Pieściłbym Twoją c*pkę całą noc...pieścił i piep..ł! :*

Gość jzb
nn dopadlas mnie we snie ? nie jest to jakis paragraf przypadkiem zwarzywszy moj wiek ?

Karlito gdzie ja napisałam,że się z wami nie dam rady spotkać ? Ale masz rację, cuks mnie zalizał na śmierć już nie dam rady,nie te lata ;-)

Gość jzb
no to sie teraz zacznie piersze co jebnie to taboret SM kurczowo chwyci sie cycek a na koncu nn odetnie zasilanie przeciez to dopiero prototyp

Ostatnia taka nasiadowa jak pamięcią sięgam była kiedy moja babcia uciekła tam na górę;) Upalony byłem żeby się lepiej wczuć w klimat"imprezy ";)

Gość jzb
zaprosic cie na koncert nn mam trzy bilety na cos czego zupelnie nie znam moze byc zaskakująco dobre moglibysmy sie blizej poznac naprzyklad

Gość gość
JZB w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j

Gość jzb
:) nie ma dokąd pujsc wszedzie mnie psami szczuja za publiczne walenie gruchy jak mi dasz na piwo to moze do jakiegos pabu na piwo i paczke prezerwatyw

cuks, o coś innego mi chodzi. ale nieważne już :) xxx jzb, mój Ty biedny banito :) xxx ujotka, a Ty gdzie kochanie podziewasz się? 😴

nn jestem siostro🌻 Miałam się już położyć,ale nie chce mi się spać:)

Gość jzb
mnie nie ma niestety bo mnie gosc tanio kupil ale witam cie serdecznie mimo wszystko niech se on nie mysli ze paczka prezerwatyw do rana sie z******m

Gość jzb
moze byc DM ale nie w 2014 dbrc 🖐️