Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IneedLove

Tkwię w seks układzie czy ona mnie kiedykolwiek pokocha

Polecane posty

Gość IneedLove

Wygląda to tak ona po rozwodzie parę miesięcy, początkowo bardzo się mną fascynowała, ale jak to z zauroczeniem bywa przeszło po paru miesiącach, miłość się nie pojawiła z jej strony, może to być wina rozwodu, wiem że się jej podobam, więc spotykamy się średnio co 2 tygodnie przytulamy, kochamy, pieścimy, seks z nią jest cudowny za każdym razem staram się ją doprowadzić do orgazmu i się mi udaje, lubię z nią przebywać spędzać każdą wolną chwilę, jak jej nie widzę bardzo tęsknie, ale ona mnie nie kocha podchodzi do tych naszych spotkań na luźno jestem bo jestem, ostatnio jej powiedziałem że bardzo tęsknie i czuję się samotny, że nie chce tak żyć, chcę z nią być jej odpowiedź że potrzebuje czasu że po rozwodzie nie umie tak szybko z kimś być, że chce wolności, a ja cierpię bo ją kocham :(... Czy kiedykolwiek się to zmieni czy ona mnie pokocha tak jak ja ją?

Gość IneedLove

Hehehehehe.......wy tak nagminnie robicie, wiec czemu kobiety nie moga.....milej zabawy I sprawuj sie dobrze w lozku bo cie zmieni na lepszy model

Gość IneedLove
O to że mnie zmieni się akurat nie martwię... nie ważne dlaczego, nagminnie? pierwszy raz w moim życiu jestem w takiej sytuacji, chociaż niektórzy mi faceci zazdroszczą to fakt że mam seks bez związku hehehehe ale oni nie wiedzą co ja czuję do niej :)

Gość gość
po co Ci rozwódka? skoro rozwiedziona to chyba jasne, że z nią coś nie halo

Gość IneedLove
Rozwódka czy nie rozwódka a co za różnica? zdarza się... rozwodów w Polsce jest cała masa, rozwiedli się bo ją facet zdradził.