Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ginekolog

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy moja wizytau ginekologa była normalna powiedzcie jak to przebiegało u was. U mnie najpierw lekarz kazał sie rozebrać. Później kazał usiąść na krześle całą gola. Powiedziałam ze od paru dni swedzi mnie grom. Okazało mi siąść na fotelu . Założył rękawice i z całej siły wepchnął tam rękę. Strasznie bolało prosiłam żeby był trochę delikatniejszy. A on odpowiedział ze marudze. Później na rękę wziął jakąś maź i wpakował mi ją do pochwy. Strasznie mnie piekło. Później rękę włożył mi w odbyt. Myślałam ze zaraz umrę on powiedzial ze jestem strasznie spieta i wepchnął ją głębiej. Kiedy myślałam ze już skończył. Wziął telefon i zadzwonił do kogoś. Za chwilę wszedł facet i zaczął oglądać mi grom. Powiedzial ze przypisuje mi zastrzyki. Zapytałam czy tabletki albo masce nie wystarczal a on powiedzial ze nie bo mam zaawansowane zapalenie. Powiedzial ze pierwszy zrobi mi teraz. Myślałam ze to będzie pupie ale się myliłam. Założył rękawice i kazał rozszerzyć nogi. Wziął figle wielkości jak nie wiem. Przeraził sie. On wlał tak płyn i wbił mi w prób. Myślałam ze zdechne. Trzymał igle aż skończył wycisnąć płyn i wyciągnął. Mam mieć tak przez 14 dni pomocy. Będzie przychodził do mnie do domu. Czy to była normalną wizyr0ta bo zastanawiam sie.

Gość gość
A co to jest grom?

Gość gość
marna prowokacja, ze tez chcialo mi sie co czytac

Gość gość
Pewnie srom