Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palaczkaa

chudnę po rzuceniu marihuany

Polecane posty

Gość palaczkaa

Piszę do osób, które kiedyś paliły marihuanę albo znają się na ludzkim organizmie. Przez ostatnie 2lata praktycznie codziennie wieczorem paliłam marihuanę, później wiadomo-packman i nałogowe jedzenie słodoczy. Przytyłam 4 kilo i ważyłam 64 kg przy wzroście 175cm. Od jakiś 2 miesięcy nie palę wcale, no może sporadycznie ale zdrzyło mi się może ze 2 razy i od tej pory schudłam i ważę 58kg, nie mam apetytu, sprawdziłam sobie nawet BMI i mam lekką niedowagę. Mam 24 lata. Zauważyłam też, że chudnę nadal, mimo, że jem normalnie! Jeszcze nigdy nie byłam tak szczupła, czy ktoś może wie co się dzieje z moim organizmem i czy jest to normalne?

Gość gość
tak jest po rzuceniu , ja mam 167 waga 52 kg jak przestałam palić wygladałam jak anorektyczka nie ma apetytu

Gość palaczkaa
ale to wróci do normy? Czy lepiej iść do lekarza?

Gość palaczkaa
i dlaczego tak sie dzieje??

Gość gość
Ja po rzuceniu miałam anemię, schudłam i wyglądałam jak szkieletor. Zaczęłam brać żelazo, dobrze się odżywiać i dziś jest normalnie. To tak jest...

Gość palaczkaa
Ja wlasnie sie bardzo zdrowo odzywiam, bo mam na tym punkcie obsesje, moim jedynym grzechem byly słodycze jak jeszcze palilam. Biore witaminy, duzo pije, jem warzywa ,owoce, generalnie staram sie przestrzegac wszelkich zasad zdrowego odzywiania, nawet alkoholu nie piję wcale i właśnie dlatego czasami sobie jeszcze zapalę na imprezie gdyż jest to mniej szkodliwe od alko....hmmm może ktoś umie to wyjaśnić w naukowy sposób??

Gość palaczkaa
nikt nie wie??

Gość gość
tez jestem ciekawy

Gość gość
mialam to samo, po odstawieniu schudlam 8 kilo ale mnie to akurat cieszy, tym bardziej ze waga nadal taka sama, moj facet zachwycony;)

Gość gość
no ja ogolnie pale maryska raz na jakis czas, nie pije alkoholu ale staram sie nie ulegac chcicy na jedzenie na pakmanie i powiem szczerze ze to dziala tez odchudzajaco, mysle ze gdybym palila czesciej to osiagnelabym wymarzona wage ale niestety kasy brak bo ta uzywka jest niestety droga:< dodam tylko, ze pale od 12 lat i nigdy nie zazylam innego narkotyku, nie czuje sie uzalezniona a pale bo alkohol powoduje u mnie senscje zoladkowe, wiec na zasadzie rozluzniacza na imprezkach;)

Gość gość
hahahah to smieszne bo media przedstawiaja trawe jako najgorsze zlo a w moim otoczeniu pala ja glownie osoby dbajace o zdrowie , uprawiajace sport, unikajace innych uzywek w tym alkoholu, kawy i czarnej herbaty. Dodam tylko ze one 'pala' z waporyzatora czyli na zasadzie odparowywania wilgoci , takiej inhalacji- to nie szkodzi plucom bo nie ma dymu:)

Gość palaczkaa
no dokładnie, ja też palę, bo czasem odstresować się trzeba, mam stresujące studia a nie chcę się truć innymi świństwami, a osoby w moim otoczeniu które też zażywają są świadomymi, wykształconymi ludźmi po super uczelniach i trudnych kierunkach jak medycyna, prawo i kierunki na polibudzie i im to nie przeszkadzało w żadnym stopniu w funkcjonowaniu, a media...to media. Ja zanim zaczęłam to dużo czytałam na ten temat, głowie zagranicznych publikacji i filmów, gdzie całkowicie pro zieloni byli wieloletni wykładowcy najlepszych uczelni, np. na Harvardzie:> no i zgadzam się, waporyzator najlepszy bo nie szkodzi płucom!!!

Gość gość
tez jaram i jak jestem spéalona to zre jak opetana... ale kiedy to taaaaakie przyjemne...! :-D

Gość gość
no ja też, ale pózniejjem jem jem jemi jem i przytyłem;p ale faktycznie kiedys przez wakacje nie palilem i 6 kg w dol

Gość erazmusinne
noooo nie wiem czemu tak jest ale to prawda- jak przestajesz waga leci w dół jak szalona, ja schudlam kiedys 15 kg, ale wygladalam zbyt szczuplo, chociaz wiem ze nie w kazdym przypadku sie tak dzieje. tez chetnie sie dowiem o co w tym wszystkim chodzi? tyle ze ja jakoss zczegolnie pacmana nie mialam, wiec to raczej nie od tego ze jak rzucasz to przestajesz jesc

Gość gość
o to chyba zastosuje jako diete odchudzajaca:D;D;D

Gość gderek
jedne jedza tasiemce drugie pala trawe co za swiat

Gość gość
paliłem, rzuciłem i waze tyle samo

Gość gość
paliłem, rzuciłem i waze tyle samo

Gość palaczkaa
mój facet tez schudł ale nie tyle co ja, wszystkie ciuchy na mnie wiszą, szczescie w nieszczesciu;p

Gość gość
gdzies kiedys czytalam ze to ma zwiazek z insulina ale nie pamietam dokladnie o co chodzilo. Podobno modelki z USA palily a pozniej odstawialy zeby chudnac przed pokazami, z reszta tez mam kolezanki ktore sa modelkami z Polski, kariere robia za granica i wszystkie pala ziolo, moze wlasnie dlatego?

Gość palaczkaa
fajnie gdyby sie znalazl lekarz ktory by nam to fachowo wyjasnil;)

Gość gość
ja mam 165 wzrostu i zanim przestalam palic wazylam 65 a po roku niepalenia 55 , ale ja nie mialam apetytu prawie wogole

Gość gość
glupie cpunki z was!!!!

Gość gość
a to dziwne bo podobno M jest dobra na anoreksje??

Gość gość
mozliwe odkad moja kuzynka pojechala do holandii i tam palila to sie zrobila szczupluutka jak modeleczka

Gość gość
co wy mowicie???

Gość Asiek z Mazur
A ja ze swojej strony zachęcam do podpisania petycji w sprawie legalizacji marihuany. Pokażmy, że potrafimy walczyć o wolność i nie mogą nam niczego zabraniać! http://shortst.ga/legalizacja-petycja Prześlijcie tę petycję również swoim znajomym. Im nas więcej, tym lepiej.