Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża a zwolnienie

Polecane posty

Gość gość

Czy lekarz może wypisać zwolnienie na dłużej iż 3 tygodnie? Czy muszę co wizytę prosić się o zwolnienie.

Gość gość
a co ci dolega? bo jak jesteś chora to po prostu dostajesz zwolnienie na czas choroby i juz

Gość gość
ciaza to nie choroba!!! naprawde w niewielu przypadkach trzeba lezec w domu czy w szpitalu zeby donosic i urodzic zdrowe bobo! jakie wq sa te lalunie co ledwo zajda a juz zwolnienie biora! darmozjady!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
ja piertole, kolejna peezda co tylko zaciazyla juz na zwolnienie zapiertala plackiem lezeć... do roboty, leniu!!!! a dzieciaka pewnie pod kloszem bedzie chowala a potem rosna rachityczne anemiczne alergiczne zdechlaki... i w ten sposób ludzkość powoli ale pewnie ulega degeneracji...

Gość gość
Jestem w 8 miesiącu ciąży i pracowałabym dalej, ale jestem w trakcie remontu i mamy kilka spraw do pozałatwiania, więc muszę wziąć l4 czy mi się to podoba czy też nie :)

Gość gość
a co to za choroba ten remont? ja też mam sprawy do pozałatwiania, ale nie wiedziałam, że z tego powodu mogę ubiegać się o zwolnienie. dobrze wiedzieć.

Gość gość
jest jakiś okres przed samym porodem nie jestem pewna czy to 1 miesiąc przed planowanym porodem i nie ma ciągłości wcześniejszego zwolnienia to wtedy już liczy się jako macierzyński i po porodzie masz o ten miesiąc mniej wolnego z dzidziusiem, ale popytaj lekarza