Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbyscie mialy rozlozyc to na czesci pierwsze

Polecane posty

Gość gość

... to co zjadly wczoraj wasze dzieci i w jakim sa wieku? Moj roczny synek zjadl: - kasze z jablkiem i bananem - 160 ml ( pol jablka, maly banan, 60 ml kaszy jaglanej) - zupa jarzynowa - pol malej kalarepy, mala marchewka, pol pietruszki, kawaleczek pora i selera, z 5 fasolek szparagowych, - ok 80 gr miesa z krolika - maly jogurt naturalny z cwiartka grahamki Duzo, malo, dobrze, zle?

Gość gość
Moj 5cio miesiecznika je wiecej. Po co zakladasz co i rusz durny temar z rozkladaniem na czesci pierwsze... odswiez stary jak ktos cos zechce dodac to doda a jak nie to nie.

Gość gość
przez cały dzień? mało, bardzo mało Mój syn- 14 msc wczoraj zjadł -miseczke płatków kukurydzianych z mlekiem (ok. szklanki płatków + 200 ml mleka) -banan (cały), jabłko (całe) -pół kromki chleba z masłem, plasterkiem żółtego sera i plastrem pomidora -talerz zupy jarzynowej (je to co my więc trudno mi powiedziec ile tych jarzyn zjadł, w każdym bądź razie do ugotowania tej zupy zużyłam 2 marchewki, 1 korzeń pietruszki, pół korzenia selera, 3 nieduże ziemniaki, pół małego kalafiora, gotowałam na 2 podudziach z kuraka, dodatek śmietany 12%- zjadł tak ok. 1/5 garnka więc 1/5 tych wszytskich warzyw a tak dokładniej rzecz biorąc to ok. 350 ml tej zupy) -jeden nieduży gołąbek bez zawijania z sosem pomi -jogo nat + garść borówek -butla mleka z kaszą (250 ml)