Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SONDA dla kobiet WYBIERZCIE JEDNO Z TRZECH chodzi o rodzaj męskiej sylwetki

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi o to jaką ma twarz, czy jest przystojny itp. Chodzi po prostu o ocenę sylwetki. Jaki facet jest dla was najatrakcyjniejszy: 1. Chudzielec, ale za to wysoki, przy 190cm wzrostu 75kg albo i mniej... 2. Facet o o wzroście 182cm, waga 86kg, ale to nie z nadwagi tylko dlatego że ma lekko zarysowane bicepsy, wyrobiony kaloryfer na brzuchu, fajna umięśniona klata, znikome ilości tłuszczu. A jak wiadomo mięśnie ważą... ale oczywiście nie jest to ktoś na styl pudziana czy hardcorowego koksa tylko po prostu dobrze wyrzeźbione ciało, a nie jakieś wielkie rozrosty mięśniowe 3. Facet wzrost 180-90 ale z nadwagą 10-12kg, jak to kobiety określają taki "misiek", zaokrąglony brzuszek. nadwaga wynikająca nie z nadmiaru mięśni, ale z nadmiaru tłuszczu... po prostu lubi zjeść...

Gość gość
numer dwa

Gość gość
zdecydowanie 2

Gość gość
zdecydowanie 2

Gość gość
żaden z nich. niższy musi być. mający trochę brzuszka ale żeby po rękach było widać że jest w stanie różne rzeczy naprawić , zrobić itp. no i żeby miał fajne tyłeczek zaokrąglony a nie smutnie wiszący.

Gość gość
numer dwa, lubię facetów szczupłych, ani wychudzonych ani otłuszczonych, nie muszą być superwysocy, 175 wzrostu to już dla mnie ok

Gość gość
średnio opisane. Powinnaś znaleźć 3 zdjęcia tych sylwetek i wkleić.

Gość gość
ja właśnie pracuje nad tym żeby wyglądać jak numer 2, 180 cm, 89 kg kiedyś ćwiczyłem trochę na siłowni ale muszę zgubić te 9 kg