Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cyjanka

Odchudzanie czas zacząć

Polecane posty

Gość Cyjanka

Kto się dołączy? Od dzisiaj tylko śniadanie, obiad, kolacja (niezbyt syte) plus do tego "Skalpel" Chodakowskiej i 2l wody dziennie. Myśle, że w 2 tygodnie z 5kg zrzucę :) Tylko, żeby oprzeć się pokusom jedzenia! Dam radę, mam motywację :) Waga: 55kg Cel -> 50 kg !

Gość gość
a jak masz wzrost do tej wagi?

156cm, niska jestem, dlatego ta waga rzuca się trochę w oczy. gdybym zrzuciła te 5kg, myślę, że byłoby idealnie :)

Gość gość
5 kg to dasz rade- powodzenia :)

Gość hadzia2
ja tez sie dołączam! chce 5 kilo zrzucic zeby zobaczyc 5 na poczatku wagi, kupilam sobie herbatke figura detox, kupilam gatki do cwiczen i mate, zobaczymy jak bedzie :D

Gość mraauu
to i ja sie dolacze :D

Gość mraauu
ja chce zrzucic przynajmniej 5, choc najchetniej 8-10 jak sie uda :) zaczynam od teraz albo od jutra :D bo dzis juz troche sie objadlam slodyczami :O

Gość gość
a z jakich czesci najwiecej chcecie schudnac? ja z ud

Chciałabym, żeby mój brzuch się trochę spłaszczył i nie było takiej dużej oponki :P ogólnie chcę, żeby efekty było widać na całym ciele łącznie z twarzą... Trochę silnej woli i damy radę! Przecież jedzenie to tylko chwilowa przyjemność, na dłuższą metę nic nie znaczy! A zrzucenie zbędnych kilogramów to prawdziwa przyjemność, która trwa i trwa :P

Gość gość
na brzuch jest dobra dieta z niskim indeksem glikemicznym

Gość mraauu
ja ogolnie calosc wyszczuplic, ale chyba wlasnie brzuch najbardziej :) macie jakas konkretna diete?

Ja też MŻ :) po prostu trzeba jeść mniej, ograniczyć cukier i sól. całkiem porzucam słodycze, fast foody. Pijcie dużo wody :)

Gość mraauu
a ja z tym niskim IG sprobuje :)

Gość mraauu
siema ;) nikogo tu nie ma? to ja napisze co dzis zjadlam: jablko, 2 plasterki szynki drobiowej, jajko sadzone, troche fasoli szparagowej. planuje jeszcze zjesc troche orzechow wloskich, moze brzoskwinie i sardynki :P troche malo sycaco.. ale chce zeby skurczyl mi sie zoladek :D

Gość marooka
ja zaczynam diete sb jutro -wlasnie z niskim indeksem -idealna na plaski brzuch

Hej :) Jak pierwszy dzień? Ja dzisiaj zjadłam na śniadanie jajecznicę z pomidorem, na obiad kilka kopytek, a na kolację zjem jogurt. I ćwiczyłam z Chodakowską Skalpel :) Wieczorem jeszcze planuję Mel B na nogi. Ojjj obym wytrwała ;)

Zapraszamy, razem zawsze raźniej :P wybrałaś jakąś specjalną dietę czy po prostu MŻ? jakieś ćwiczenia dodatkowo ?:)

30-dniowy MiszMasz treningowy ;D Pracujemy na nowy brzuch,uda i pośladki! <3 na fb:) glownie to ccw MEL B + boczki tiffani:):) to moj plan od jutra zaczynam... choc dziewczyny zaczynaja od 19 sierpnia

Gość Bogna 113
Ja zaczęłam odchudzanie dwa tygodnie temu. Mam dietę od dietetyka i ją stosuję. Na razie efekty są małe, ale chyba włączę intensywniejsze ćwiczenia i wtedy wszystko szybciej się ruszy. Może jeszcze ewentualnie wesprę się takimi tabletkami na odchudzanie http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html i może uda mi się pozbyć do września tych 17 kilogramów.

Gość Exotic_
Hej kobietki :) to i Ja dołącze do grona odchudzających się :) Jestem mamą 10 m-cznego synka , wróciłam już do pracy.Zawsze byłam szczupła a tu po ciąży zostały mi zbędne kg :( Chciałabym stracić co najmniej 6 kg ( do wagi w której się najlepiej czuje ) i jednocześnie mieścić się w swoje ciuchy sprzed ciąży . Zaczynam dzisiaj .Postanowiłam MŻ , zero słodyczy, dużo wody ( do których mam niestety słabość ) , wieczorem ćwiczenia brzuszka ( który wygląda teraz makabrycznie ) :(( .Dodaj , że mam 170 cm wzrostu i teraz waże 65 kg :((( tragediaaaaaaa.Myślałam też o jakimś suplemencie diety .Co o tym myslicie ?

Gość gość
boze na kazdym topiku udziela sie piekna

Gość kasia5896
Ja od dziś do Was dołączę z moim nowym pomysłem. Czytałam bardzo wiele na temat zielonej kawy i doszłam do wniosku, iż zdecyduję się na rozpoczęcie odchudzania oraz łykania tabletek zawierających wyciągi właśnie z niej. Wiele osób zachwala i mówi, iż jest to jedno z najlepszych i najmniej szkodliwych rozwiązań, jeżeli chce się stosować suplementy diety. Kupiłam dla siebie http://ezielonakawa.pl tutaj tabletki. Co Wy o tym myślicie? Czy będę w stanie zrzucić rzeczywiście wiele kilogramów stosując tę dietę, jak to piszą internautki? Stosował już to ktoś z Was?

Gość Olcia Dubicka
To nie o to chodzi by jeść jak najmniej tylko o to by jeść regularnie i odpowiednie posiłki. Zamiast 3 posiłków warto jeść 5-6 mniejszych co 3 góra 4 godziny. Od kiedy zaczęłam tak jeść to zobaczyłam poprawę a dodając do tego wspomagacz poszło jak z procy :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość alba8888
dziewczyny kochane nie kupujcie żadnych" cudownych tabletek ". sama jakiś czas temu na stronie onetu natknęłam się na stronę zachwalającą zieloną kawę w kapsułkach, i kupiłam. zjadłam wszystkie kapsułki i nic nie schudłam, a wcale się nie objadałam, po dwóch ciążach zostało mi parę kilo i myślałam, że skoro tak wszyscy zachwalają tą zieloną kawę to pewnie naprawdę działa. po kilku dniach pomyślałam,że wypiję gorzką kawę rozpuszczalną(bo po zwykłej czułam się przytłumiona) i zobaczę co będzie się działało. od dwóch tygodni piję 3 razy dziennie przed posiłkiem taką kawę, schudłam ponad 5 kilo, co dziwne nie boli mnie głowa, czuję się lepiej, celulitis z ud prawie zniknął, moje nogi stały się naprawdę smuklejsze. a ja zjem troszkę i czuję się pełna. nie spodziewałam się takich efektów. nigdy nie pisałam na takich forach, czasami je tylko czytałam, wiem,że często odwiedzają je osoby które naprawdę są już sfrustrowane i szukają pomocy, dlatego napisałam o swoim odkryciu, może komuś też pomoże. dodam,że nie ćwiczę. kiedyś nie wyobrażałam sobie jak można wypić kawę bez cukru, ale do wszystkiego można się przyzwyczaić, wcale nie jest taka straszna, a teraz gdy odkryłam co na tym zyskuję piję taką z przyjemnością. na początku piłam z płaskiej łyżeczki teraz z półtorej. to wszystko, może komuś pomoże moje doświadczenie. szkoda kasy na tabletki, a kawę w domu ma chyba każdy. to naprawdę skuteczny i tani sposób na odchudzanie, nawet gdy kupimy droższą kawę, nie wiem czy wszystkie działają tak samo, ja piję "jacobs cronat gold". pozdrawiam wszystkich odchudzających się.

Gość anetka222123
Pewnie wiele osób słyszało o słynnych tabletkach hoodiagordoniiplus.com.pl jest tam mnóstwo informacji na temat odchudzania oraz dokładny opis tabletek. Podczas mojej kuracji odchudzającej miałam dobrze zbilansowaną dietę oraz stosowałam te tabletki. Efekty były rewelacyjne!! Polecam każdemu aby spróbował.