Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka dieta najlepsza na zrzucenie nie kg a cm w pasie

Polecane posty

Gość gość

moze znacie jakas? albo jak sie odzywaic

Gość też długozłotowłosa
nie dieta ale ćwicznia: aeroby dieta nie odchudza brzucha

Gość mraauu
south beach np :) ogolnie diety oparte o niskim indeksie glikemicznym :) szybkie efekty. no i troche ruchu tez by sie przydalo, spacery, rower, biegi :)

Gość mraauu
też długozłotowłosa brednie :) dieta to podstawa przy otylosci brzusznej, za duzo weglowodanow i sie tyje autorce polecam przede wszystkim warzywa, jajka, miesko, ryby.. czasami jakis owoc a z tych lepszych wegli ryz brazowy, kasza gryczana jest ok, no i wykluczyc produkty z bialej maki oraz ziemniaki pozdro :)

Gość hadzia2
ćwiczenia i duzo warzyw i owocow, do tego termogenik przed treningami jak figura extraslim albo lkarnityna zeby spalac tluszcz szybciej. Pij duzo wody i herbat, 3h przed snem nie jedz :)

Gość gość
no tak dieta south beach , ze tez nie pomyslalam wczesniej mojej kolezanki mama w wieku 48 lat schudla na sb i brzuch plaski jak sciana to zaczynam od poniedzialku

Gość gość
po owocach tyje

Tyjesz, bo zawierają cukier. Ogranicz węglowodany, czyli słodycze, owoce od dużej zawartości cukru, produkty z białej mąki oraz wszystko co zawiera cukier (czyli np owocowe jogurty). Jedź mięso, warzywa i niesłodzony nabiał, chleb żytni oraz kasze i ciemny ryż.

Gość mraauu
owoc od czasu do czasu jest ok, ale to zalezy jaki, takie jabluszko np nie zaszkodzi.. ale np banan, arbuz.. te maja duzo cukru w sobie :) powodzenia autorko

Gość gość
dziekuje za informacje , ja chleb jem ciemny i tak lubie ze pol bym zjadła i to samo mam z owocami

Banan wcale nie ma dużo cukru. Jest kaloryczny, ale nie zawiera dużo węglowodanów. Może go bez obaw jeść. Tak samo jabłko, śliwka, truskawki i wiśnie. Z tym chlebem to też nie przesadzaj, kilka kromek na dzień wystarczy, jeśli chcesz schudnąć :).

Gość gość
tak chce schudnac ( z samego bzr***a) musze chleb odstawic albo jesc mniej tylko na snaidanie albo sb

Gość gość
brzucha*

Nie chodzi o to aby jeśli mniej! Tylko żeby zmienić jedzone produkty. Drastycznie zmniejszając ilość dostarczanych kalorii możesz liczyć na efekt jo-jo i drastycznie obniżoną przemianę materii. Oczywiście obżeranie się nie jest wskazane. Masz zjeść tak aby się najeść, ale nie przejeść. To jest różnica.

Gość gość
No brawo, śniadanie to podstawa, ale odchudzać się i nie jeść śniadań to zwykła głupota

Gość Olcia Dubicka
To jest nie logiczne, jeśli spalisz tłuszcz z talii to siłą rzeczy stracisz kilogramy. Ewentualnie możesz ćwiczyć i nabrać mięśni które zrównoważą stracone kilogramy z tłuszczu. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

ja jem po 2/3 banany dziennie I chudne; ) jak chcesz wygladac jak kociak musiss sie najpierw spocic jak swinia kochana a wiec brzuszki brzuszki I dieta; )

Gość gość
ja tam spadly brzuchy? bo moj nie!

Gość gość
jestescie?

Gość gość
jaka diete polecicie ktora wg was bedzie dobra na pozbycie sie brzucha

Gość gość
brzuszki chyba obciazaja kregoslup, a ja mam z nim problem

Gość gość
niski indeks glikemiczny