Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w pociągu trzeba siadać na oznaczonych na biletach miejscach POMOZCIE

Polecane posty

Gość gość

Mam bilet na pociąg w wagonie z przedzialami. Mam na nim oznaczone miejsce. Czy musze na nim usiasc czy moge gdziekolwiek zajac miejsce?

Gość Jakiś Człowiek
Gdziekolwiek możesz, tyle, że jak przyjdzie koleś z tym właśnie numerem to Cię przegoni.

Gość gość
potwierdzam odpowiedz powyzej

Gość gość
a jak myślisz, czemu numerowany bilet jest? Tak sobie tylko dla fantazji?

Gość gość
Czyli mozna gdziekolwiek tak? Bo chodzi mi o to, ze ja i moi znajomi mamy rozne miejsca. W tym samym wagonie, ale chyba w innych przedzialach bo sa oddalone od siebie. Chcielibysmy zajac razem przedzial, stad moje pytanie. Dzieki za odp :) Wczesniej jezdzilam tylko w wagonie bezprzedzialowym i tam trzeba siadac na miejscu z biletu :)

Zasadniczo powinnaś, niektórzy są dość przywiązani do numerków na biletach i mogą się przyczepić choćby pociąg był pusty :).

Gość gość
Gosciu z 14:44 bilet moze i jest numerowany, ale nie zawsze trzeba siadac na swoim miejscu. Wiadomo ze w samolocie takie cos jest nie do pomysleenia, ale w autokarach i autobusach to normalne ze sie siada gdziekolwiek, chociaz na bilecie tez jest numer. I to wszedzie tak jest, a uwierz mi ze dalekie trasy autobusowe nie sa mi obce, bo przynajmniej 1-2 w miesiacu przejezdzam autobusem 300 km w jedna strone :) I NIGDY nie musialam siadac na miejscu z biletu

Gość sdsddffgg
no własnie strasznie głupio, że zrobili te miejscowki, wczesniej bylo lepiej :/ lataj po calym pociagu i szukaj swojego miejsca...