Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka dieta najlepiej skurczyc zoladek

Polecane posty

Gość gość

kopenhaska, mz , czy moze macie inne pomysły

Gość gość
ja jem razy dziennie po 200 kcal w sumie 600 i mam juz po paru dniach zmniejszony zoladek

Gość gość
jedz mniej a czesciej

Gość gość
mi pomaga jak zanim zaczne diete wlasciwa najpierw 3 dni na sokach owocowych.potem jak juz w koncu mozesz cos zjesc,to jestes szybko pelna i latwiej jest wytrzymac jedzac lekkostrawne zarcie.

Gość magdalennnnnnka
gość 15:53 dobry pomysł, jutro zaczne

Gość gość
ja chce zamozyc zoladek bo jem za 5 chyba zrobie kopenhaska

Gość gość
ee, tam diety sa do d..y ja wzięłam xennę extra w sobotę i nic niedziela wieczór coś mnie brzuch bolał dziś się najadłam, sernik, obiad, drink myśłę,że mnie ruszy

Gość gość
xenna na skurczenie zoladka ? chyba pomylilas topiki

Gość gość
ja tez chec skurczyc zaczynam jutro jesc 1 posilek dziennie moz e sie uda

Gość gość
proponuję jeść wyłacznie to, czego nie znosicie. Nie wiem czego nie lubisz, ale na pewno coś się znajdzie. Ponadto fatalnie podane na jakimś brudnym talerzu albo z włosami kucharki :) Od razu jeść ci się odechce i tylko skubać będziesz. A jak już się wkurzysz tym beznadziejnym żarciem, to w adidasy i przeleć się ze 3km żeby złość z ciebie wyszła przez pot :) Gwarantuję, że w miesiac poprawisz wagę i sylwetkę

Gość Olcia Dubicka
Żołądek kurczy się po 5ciu dniach jeśli będziesz jadła mniej niż do tej pory niezależnie od nazwy diety jaką wybierzesz. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość gość
znacie jakis sposob odzywiania na skurczenie zoladka, jakas diete ?

Gość gość
ja jem 3 male posilki dziennie plus 2 male przekaski

Gość gość
???????????? wie ktos?

Gość gość
jak skurczyc zoladek> dobre pytanie, ja mam taki wielki ze mieszcze w nim wszystko, choc nie jestem gruba , ale chcialabym jesc mniej , moze ktos zna sposoby ? poprosze o rade

Gość gość
kopenhaska moze

Gość gość
najlepiej jesc 3 male posilki, kanapka i kawa na sniadanie, obiad taki sam jak wszyscy tylko maly i kolacja np tost, jajko i warzywko. W razie glodu maly owoc pomiedzy. Po 5 dnich masz juz maly brzuch. Glod zapijaj kawa z mlekiem i polyzeczka cukru.

Gość gość
ja radziłabym spróbować dobrego suplementu, który ograniczy apetyt. jagoda acai dobrze na to działa, zobacz sobie niezależny ranking na tiny.pl/qft7p z pewnością coś sobie dobierzesz

Gość gość
dziekuje za rade :) a za reklame podziekuje , niestety nie chce zadnych suplementow

Gość kasicaaaaa
tez chce skurczyc troszke, a myslicie ze jedzac zupy na chudym miesie, bez zasmazaki same z warzywami tez mozna jesc? czy zoladek sie rozepcha wtedy i ile pic wody?

Gość gość
podbijam temat , moze ktos os doradzi? dzieki

Gość gość
nikt nie doradzi? plissssss

Gość gość
tez bym chciala zmniejszyc zoladek no i stracic apetyt

Gość gość
Mi się to raz udało. 11 lat temu zdawałam maturę i prawie się nie uczyłam więc jak już nadeszła pora matur dostałam takiego stresa jak nigdy w życiu i nie mogłam nic jeść. Przez około tydzień jadłam jeden serek homogenizowany skubiąc go łyżeczką calusieńki dzień. Czułam głód, ale jak otwierałam lodówkę dostawałam mdłości. Po tygodniu jak stres popuścił na śniadanie mogłam zjeść pół bułki i czułam się objedzona jak po wigilii. No i później jadłam już wszystko - kotlety, lody, piwo piłam. Tylko, że mało wszystkiego bo taki żołądek był maleńki. Do tego wakacje, spacery i rower i bez żadnych wyrzeczeń w 3 miesiące schudłam 14kg. Teraz potrzebuję dokładnie tego samego tylko nie mam powodu do stresu więc nie wiem jak się zmusić do niejedzenia przez kilka dni :p

Gość gość
Tam miało być jeden serek homogenizowany dziennie ;)

Gość gość
Dieta kefirowa lub na jogurtach naturalnych, 4-5 razy dziennie po ok 200ml do tego błonnik np w kapsułkach żeby nie ssaki w żołądku bo jak ktoś ma rozepchany to ssie a te 4-5 porcji nie rozleniwi metabolizmu bo jak bedziecie jesc tylko 1-2 to metabolizm spowolni. Tylko ze ja lubię dobrze zjeść i gubia mnie przekąski (najczęściej słodkie) miedzy posiłkami nie wiem jak temu zaradzic:(

Gość gość
Miało być żeby nie ssalo w żołądku, tel. mi przekręcił

Gość gość
tez mam rozepchany zoladek, bo ciagle podjadam , jak temu zaradzic ?

Gość gość
mniej jesc:P)

Gość gość
mniej jesc , ale ile i co ? ile razy dziennie