Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo podobają mi się dziewczęta o żydowskiej urodzie

Polecane posty

Gość gość

... o typie urodzy Rachel Weisz, Sary Silverman... Właśnie buszuję po żydowskich portalach randkowych :) W Polsce takich "okazów" raczej nie ma co szukać. Z tego co słyszałem, to prostytucja i puszczalstwo wśród Żydówek jest zjawiskiem marginalnym. Występuje wyłącznie wśród zubożałych Żydówek sefardyjskich żyjących w Izraelu - wśród białych Żydówek aszkenazyjskich praktycznie nie istnieje. No i w odróżnieniu od Polek Żydówki są doskonałymi matkami - przykładają ogromną wagę do należytego wychowania dzieci - kombinują, główkują, rozpychają się łokciami, tylko po to żeby swoim dzieciom zapewnić jak najlepszą przyszłość.

Gość gość
Nie istnieje bo są tak paskudne, że nikt ich nie chce r****ć 🖐️

Gość gość
jest takie powiedzenie niszowe i nieprzyzwoite w izraelu usyszane od znajomego zyda kanadyjczyka: - po czym odroznic polke od zydowki? - polka pierdzi przy siadaniu do stolu (w tym sensie ze ma tak rozjechany odbyt od seksu)

Gość Ja mam taka urodę
To pewnie jesteś blondynem, zgadłam?

Gość gość
Ja uwwielbiam cyganki z cyganskiego taboru

Gość gość
Tak, jestem blondynem o niebieskich oczach. Skąd wiedziałaś :)

Gość gość
one maja nosy jak klamki od zakrystii :O

Gość gość
Ja mam taka urodę A oprócz żydowskiego typu urody masz też żydowskie pochodzenie?

Gość gość
Jude raus

Gość gość
Znam sporo Żydów, poznałem ich przebywając w Niemczech, dwa razy byłem w Izraelu ze znajomymi, oprócz tego mam całą masę żydowskich internetowych znajomych. Żydzi to najwspanialsi ludzie z jakimi kiedykolwiek miałem kontakt. Ciepli, przyjacielscy, bardzo inteligentni, rozmowa z nimi to zawsze czysta przyjemność. Polacy przy nich to śmiecie - i mówię to z pełną świadomością tego, że sam jestem Polakiem.

Gość gość
zydówki mają tzipki w poprzek

Gość gość
Tak bardzo pokochałem Izrael i tych ludzi, że wiele razy myślałem o konwersji na judaizm - jednak musiałbym w ten sposób oszukać siebie i rabina, bo nie wierzę w boga. I nie sądzę, żebym kiedykolwiek uwierzył.

Gość gość
Nie mam żydowskiego pochodzenia, wychowałem się typowej robotniczo-chłopskiej rodzinie, gdzie słowo "żyd" zawsze było używane w charakterze obelgi.

Gość gość
Ostatnio ogladalam cos w tv i byla jakas Zydowka. Wygladala jak kopia N. Portman tylko z wiekszym nosem:) A co do zycia, zwiazku z Zydowka - to prawda one chetnie rodza dzieci, bardzo o nie dbaja, ale na Twojej glowie bedzie utrzymanie takiej rodziny. Tak to wyglada.

Gość gość
Akurat to nie stanowi większego problemu, pracuję w branży IT i na brak pieniędzy nie narzekam. Niemniej trochę obawiam się tego, że Żydówki zazwyczaj wybierają partnerów wyłącznie swojej narodowości. Rzadko kiedy wchodzą w związki z goyim (nie-Żydami). I jeśli nawet się to zdarza, to przeważnie mąż musi przekonwertować się na judaizm - tyle dobrego, że dziś można dokonać liberalnych konwersji, nie wymagających nawet obrzezania. W moim przypadku ultraortodoksyjna konwersja odpada.

Gość gość
Dzisiaj zamieściłem swój profil na żydowskim portalu randkowym i już się dwa dziewczyny odezwały. Zobaczymy, może coś z tego wyjdzie.

Gość who knows
Co to za portal? :D

Gość gość
Nie chcę udzielać tej informacji. Można by łatwo odnaleźć mój profil po dacie dodania, a ja cenię sobie prywatność.

Gość who knows
Czyli tak jak myślałem. Troll, mitoman i prowokator. :D

Gość gość
Prowokator? A co w tym takiego prowokującego? Człowieku, pobudka, żyjemy w XXI wieku. Miłość nie jest już wyznaczana granicami państwowymi.

Gość gość
I chciałoby się rzecz: całe szczęście, że miłość nie zna ograniczeń narodowych i terytorialnych, bo w Polkach nigdy jakoś szczególnie nie byłem zainteresowany. Moją pierwszą dziewczyną w życiu była Czeszka, potem przez 3 lata byłem w związku z Angielką.

Gość gość
Hm, nie wiem czy na takim portu poznasz kobiete ktora cie interesuje, ale w sumie innej mozliwosci nie ma... Powodzenia, szczescia w milosci:)

Gość gość
Dzięki wielkie. Przyda się :)

Gość gość
Prosze:)Wazne, by znalezc kogos, kto nam odpowiada. Z ciekawosci zapytam - Polki ci sie nie podobaja pod wzgledem wygladu?

Gość gość
Nie wiem. Być może to moje subiektywne odczucia. Do 15 roku życia praktycznie w ogóle nie byłem zainteresowany dziewczynami. Gdy osiągnąłem pełnoletność to wyjechałem na kilka lat do Niemiec. Tam miałem kilka przelotnych znajomości z Niemkami i tam też poznałem swoją Czeszkę. A dziewczynę z UK poznałem na studiach.. Rozstaliśmy się pół roku temu. Po prostu tak się złożyło, że nigdy nie miałem polskiej dziewczyny. No i jednak mając z nimi kontakt, nie odpowiada mi ich łatwe prowadzenie się, mentalność.. Nie chcę generalizować, bo to głupie, to oczywiste, że jest pewnie cała masa wartościowych i godnych uwagi Polek, ale jednak prawdą jest że kobiety tej samej narodowości mają sporo cech wspólnych - no i te cechy nie za bardzo mi się podobają.

Gość gość
Mówiąc wprost: większość polskich dziewcząt, które w życiu poznałem, miało albo dość niski poziom inteligencji, albo jakieś dziwne jazdy emocjonalne. Może to po prostu ja mam pecha, że na takie trafiałem.

Gość gość
to nie ty miales pecha polskie szmaciska takie po prostu sa hahehehe

Gość gość
Rozumiem:) jezeli jestes rodzinny to powinno byc Ci dobrze z taka typowa kobieta pochodzenia zydowskiego, one tam sa przygotowywane na rodzenie dzieci i prowadzenie domu.

Gość gość
no i wyjechała juz jakas gnida! kazdy sądzi w/g siebie,szczególnie szmaciska