Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wiekszosc kobiet po 40stce nosi krotkie wlosy

Polecane posty

Gość gość

Przeciez dłuzsze włosy odejmuja lat, dodaja uroku przez co wiele kobiet byłoby atrakcyjniejszych

Gość gość
Nosze takie,bo lubię;wcześniej też takie nosiłam:)

Gość gość
no właśnie....mnie się wydaje, że dojrzałej kobiecie nie pasuja spinki, opaski, kokardki, kucyki...może trudniej jest znaleźć fryzure dla długich włosów, chociaż ja bardzo lubie upiete w koczek...bardzo rzadko rozpuszczone

Gość gość
ja zbliżam się do 40 i mam długie włosy jasne, dodatkowo farbuje je na bląd, nie wyobrażm sobie siebie w krótkich wyglądał bym 15 lat starzej, nie chodze w rozpuszczonych bo niewygodnie często spinam w kok ale ładnie wyglądają uczesane w warkocz i potem z tym warkoczem kombinyje różne wianki na głowie, podwijam pod spód i upinam lub czesze go z boku i upinam w grugą stronę, zresztą mąż nie pozwoliłby mi na obcięcie włosów.

Gość gość
no wlasnie, dobry temat... nie moge patrzec na baby w wieku 40-50+ bo wiekszosc wyglada jak chlopy w krociotkich wlosach...

Gość goscktos
a ja gdzieś kiedyś chyba czytałem że krótkie włosy noszą kobiety skrzywdzone przez kogoś - tymi krótkimi włosami chcą się jakby odciąć od przeszłości - bolesnej przeszłości.

Gość goscktos
a ja gdzieś kiedyś chyba czytałem że krótkie włosy noszą kobiety skrzywdzone przez kogoś - tymi krótkimi włosami chcą się jakby odciąć od przeszłości - bolesnej przeszłości.

Gość gość
też mnie to dziwi, większość kobiet koło 40 opitala sobie włosy i automatycznie zmieniają się na 50-tki.

Gość kobieta w błękitach
to właśnie krótkie włosy odmładzają

Gość gość
Moje kolezanki ktore maja male dzieci obciely sie na krotko,bo tak wygodniej,dzieci nie ciagnal za wlosy. Ale to sa kobiety przed 30.

Gość gość
Np. Kozuchowska duzo ladniej i mlodziej wyglada w krotkich niz w dlugich.

Gość gość
ale bzdury,twarz z latami sie zmienia i to ze w dlugich wlosach mi bylo ladnie jak mialm 30 nie znaczy , ze teraz tez tak jest, czasem dlugie wlosy postarzaj po prostu kobiety w pewnym wieku. poza tym ja sie lepiej czuje obecnie w krotkich wlosach buzia fajniejsza, ale no wiadomo trzeb nosic wlosy dlugie bo mezczyna tak chce , akurat.