Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biżuteria ślubna

Polecane posty

Gość gość

Jaką biżuterię zakładacie do ślubu? Ja mam prostą sukienkę i wybrałam kolczyki Crystal Wing Gold firmy Scallini. Ale zastanawiam się nad innymi - Farini - też z tej firmy. Mam problem z dołączeniem zdjęć, ale jak wejdziecie na stronę scallini .pl to je znajdziecie bez problemu. Co o nich sądzicie?

Gość gość
ja kupiłam na targu za 10 zł a wygladały jak prawdziwe

ja miałam taki problem że też miałam elegancką, skromną suknię ale chciałam ją podkreślić jakimś "szalonym" wisiorkiem żeby nie było tak skromnie i prosto. mój już Mąż prawie zawału na taką wieść dostała ;) więc skończyło się na tym że założyłm delikatny łańcuszek z wisiorkiem i koczykami z kompletu który wcześniej na jakies urodziny czy coś dostałam od Męża (wszystko oczywiście srebrne)

Gość gość
Ja kupiłam w sklepie z ciuchami za 20zł kolczyki (w takim co również mają stojak z biżuterią) i taki potrójny łańcuszek srebrny za 80zł Bransoletki nie chcę

Gość gość
przyszła moja biżuteria dzisiaj, wiec miła niespodzianka i jest piekna jak na zdjeiu, wiec już nie moge sie doczekac przymiarki sukni żeby ją założyc :)

Gość gość
do autorki - obydwie pary kolczyków przepiekne, ale mysle ze lepiej wpasują sie scallini - sa bardziej klasyczne. zależy jaką masz suknie, ale te skrzydełka kojarzą mi sie zbyt młodzieżowo - buntowniczo

Gość gość
Ja swoją biżuterię ślubną zakupiłam w sklepie internetowym Galerii Artystycznej KuferArt i byłam bardzo zadowolona:) Wszyscy się mnie pytali skąd mam takie piękne dodatki;) Było oryginalnie i wyjątkowo:) Także jeśli szukacie czegoś ciekawego to polecam:)

Gość może perły
Na ślub najbardziej pasuje coś eleganckiego z biżuterii.Perły są piękne, a te apartowe nawet nie są drogie http://www.apart.pl/pl/srebro,c,kolekcje,Perly_srebro,5118

Gość anonim723
zajrzyj tutaj www.karmelo.pl znajdziesz tam dobre jakosciowo biżuterie!