Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej1990JJ

Pierwsza internetowa randka

Polecane posty

Gość Andrzej1990JJ

Witam, Mam na imie Andrzej i mieszkam w Krakowie. Jakis czas temu na internecie poznalem pewna 23 letnia dziewczyne ktora rowniez jest z Krakowa. Po pewnym czasie poprosilem o spotkanie ktore odbedzie sie w Piatek(dokladne detale mamy ustalic dzis), Umowilismy sie w pewnej kawiarni przy sukiennicach jednak ntroszke sie pogubilem bo np jak dzis bedziemy rozmawiac to mam zaproponowac, ze po nia przyjade? Czy to bedzie wygladalo "dziwnie" bo nigdy sie nie widzielismy na oczy? Lepiej sie poprostu umowic w pewnym miejscu? Czy po tej kawiarni zaproponowac cos innego spontanicznego czy raczej skonczyc randke? prosze o pomoc, jest to moja pierwsza internetowa randka i nie za bardzo wiem co robic!

Gość Andrzej1990JJ
hmm?

Spotkajcie się tam gdzie się umówiliście. I po kawiarni koniec randki, odprowadź ją do tramwaju, czy czym tam jedzie. Druga randka (wątpię że do niej dojdzie) za kilka dni, rób przerwy.

Gość Andrzej1990JJ
wybacz Loooser ale ciebie nie bede sluchal. Typowy brzydki prawiczek wiec bez doswiadczenia z kobeitami nie zasmiecaj mi tematu

Gość Andrzej1990JJ
nikt oprocz looserA?

Gość gość
myślę, że wszystko samo się ułoży, możesz zapytać czy przyjechać po nią i zrobisz tak jak Ci dziewczyna odpowie. ważne byś był schludny, kulturalny.