Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Divvix

Mam coś wypisane na twarzy przyciągam same puszczalskie

Polecane posty

Gość Divvix

Już od dawna zauważyłem że najczęściej interesują się mną kobiety w związkach, w tym małżeńskich, takie z dużym "przebiegiem" uzależnione od seksu, nimfomanki... ostatnio byłem ze znajomymi na dyskotece jakaś panna prosi mnie do tańca ok, ona zaczyna się o mnie ocierać ciałem wręcz tulić, chciała żebym jej lizał piersi na parkiecie!!! rozbierać mnie zaczęła... masakra potem mi pokazuje obrączkę hahahaha, pewnie jak bym się jej "poddał" wylądowalibyśmy w łóżku. Stale mnie jakieś zajęte zaczepiają jak im się coś posypie w związku... fakt faktem że w spodniach nie mam mało tylko duży i bardzo gruby seks ze mną kobiety raczej nie zapomną, no ale to jakoś te doświadczone wyczuwają? bo nie wiem o co chodzi... normalne wolne kobiety mnie omijają... nie podobam im się za to takie co kochają seks, same zagadują...

Gość gość
Chwalisz się,czy żalisz?

Gość gość
nic, tylko korzystać :P

Gość Divvix
Zastanawiam dlaczego normalne wolne mnie omijają a chcą tylko takie co miały już pół miasta... kilka razy dostałem "zjebkę" że się do panny na randce nie dobierałem, inna przez to zerwała znajomość...

Gość gość
Widać normalne wolą normalnych.

Gość Divvix
Ale ja jestem najzupełniej normalny, tylko trafiam na takie lafiryndy...

Gość gość
juz ci tlumacze. wysylasz zbyt wulgarne sygnaly niewerbalne wlasnie dlatego, ze czujesz sie bogato obdarzony przez natura. dlatego. inaczej? skoro stawiasz pulapke na slonice, bo jestes slon to nie dziw sie ze ci w nie plotka nie uwieznie.

Gość gość
Chłopie mam to samo. Ja szukam dziewicy a same puszczalskie spotykam. Jakieś fatum.

Gość Divvix
Już kilka razy usłyszałem że wyglądam na faceta co lubi dużo seksu i tak to prawda lubię, ale nie znaczy że z każdą co napotkam idę do łóżka... ostatnio rozmawiam sobie przez Internet z jakąś kobietą (widziała tylko moje fotki) dodałem ją do FB i kolega mnie zaraz zagaduje skąd ją znam, okazało się że to puszczalska panna z którą sypiał dla zabawy on i nie tylko... no porażka na całej linii, ja żadnych sygnałów nie wysyłam, nie widać ile mam w spodniach jak się na mnie spojrzy nic z tych rzeczy.

Gość gość
dodatkowo masz QI orangutana sadzac ze nie wysylasz sygnalow niewerbalnych. ale scierkom to nie wadzi ;)

Gość Divvix
" gość dodatkowo masz QI orangutana sadzac ze nie wysylasz sygnalow niewerbalnych. ale scierkom to nie wadzi oczko.gif " Nie obrażaj mnie. Lars_Ulrich szukam kogoś na stałe a trafiam na...

Gość gość
tez masz problemy czlowieku korzystaj poki mozesz bo bedziesz zalowal ! Wiekszosc facetow nie ma powodzenia u kobiet i chetnie by sie z toba zamienili !

ale weź wyluzuj, na pewno sie znajdzie za jakiś czas jakaś normalna, po prostu czasem tak jest nie twoj czas jeszcze widocznie

Gość gość
AUTORZE po tym co napisałeś,mam ochote bzykać się z Tobą do samego rana ;)