Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GanoTP

Jak to wszystko odwrócić

Polecane posty

Witam, miałem pewną wpadkę, mianowicie gdy mieliśmy wycieczkę z klasą, gdy była nuda pewna osoba zaproponowała butelke, ale tak na serio. No okey, zapisałem się no i niestety kolega losował i wypadło na mnie. Pytanie jakie było to "Czy waliłeś konia" ja bez wachania odpowiedziałem, że tak, co się okazało pewne koleżanki zaczęły mnie wyśmiewać, i wgl. się do mnie nie odzywały. Koledzy z początku też, ale to naprawiłem. Z koleżankami tego niestety jakoś naprawić nie mogę. Najbardziej jest mi szkoda, tego, że jedna z koleżanek powiedziała wszystkim znajomym i koleżankom swoim (z którymi mam iść do klasy) o tym wszystkim i co się okazało również mnie wyśmiali, lecz wtedy mnie nie było, na tym spotkaniu. Teraz do rzeczy, jak to wszystko odwrócić? Jak powiedzieć, że przez przypadek powiedziałem "Tak", aha bym zapomniał, gdy odpowiedziałem "Tak" to zaczęli mnie wyśmiewać a ja do kolegi "No co, Ty przecież też waliłeś przyznaj się", niestety co się okazało również mnie wyśmiał....

Gość gościówa a co
Z kim ty się zadajesz? Z przedszkolakami? Przecież każda dorosła osoba wie, że każdy, dosłownie każdy facet ma to za sobą, a kto nie ma... najzwyczajniej jest nie całkiem ten teges :D

Gość klara blondynka
to po co się przyznawałaś? jak dziewczyna wali konia to coś jest nie halo, więc się nie dziw..

Dokładniej to teraz akurat idę do 1 Gimnazjum :C Niestety są takie osoby, co do kolegów, mówili, że oni też to robili, lecz, mnie wyśmiali i przy dziewczynach nic a nic nie mówili...

Gość gościówa a co
To masz jakichś cofniętych znajomych, że w tym wieku śmieją się z tak oczywistych spraw... zmień znajomych ;)

Znajomych mam ok, tylko chodzi mi o te koleżanki, zależy mi na nich, i to bardzo...

Gość gość
olej ich, nie odkręcaj, przyjmij na klatę ludzie uwielbiają osoby konsekwentne, choćby najbardziej chora idea konsekwentnie realizowana daje ludziom poczucie bezpieczeństwa i akceptują to, więc za każdym razem jak się z Ciebie śmieją, i słyszysz swoje imię, dowiedz się o co chodzi i przyznaj jeszcze raz, powiedz ja nie mam problemu ze swoim ciałem, Ty masz? Krępujesz się samej siebie? Nie dziwię się już skąd dziewczyny macie kompleksy i zostaw

Gość gościówa a co
Cofnięte te koleżanki... nic ci nie poradzę, olej je, bo oglądają się za chłopakami, a jeszcze im mleko pod nosem paruje ;)