Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem przegrana

Polecane posty

Gość gość

Rocznikowo mam 23 lata. W swoim zyciu mialam 2 letnia przerwe w zyciorysie z powodu choroby. Potem praca na czarno, jestem teraz w Anglii, tu tez pracowalam na czarno, mimo znajomosci jezyka, doswiadczenia i referencji nie mam teraz pracy i znalezienie nowej to jak cud. Na 1 stanowisko pracy po 100/+ chetnych, Brytyjczycy, ktorzy do tej pory siedzieli na zasilkach musza szukac pracy, bo zasilki sa obcinane, ludzi z calego Swiata przybywa... Nie jest za ciekawie... Z pensji chlopaka, choc mala nie jest fajnie zyc sie nie da... Spotkalo mnie tu sporo przykrosci, nie czuje sie tu szczesliwa... Mysle nad powrotem do Polski... Kazdy odradza, ale tu jesli nie jestes od paru lat i jesli sie nie ustawiles to nie masz juz za bardzo czego szukac... Wiem co mowie... Zreszta to nie tylko moja opinia... I nie wiem co robic... Juz dlugo pracy szukam, roznosze CV, oddzwaniam na ogloszenia i nic... Co Wy byscie zrobili na moim miejscu?? Ja pomalu chyba juz depresje lapie, bo wiecznie mi sie w zyciu cis nie uklada. Nie wiem co moglabym robic w Polsce? Mam 23 lata, a nie wiem czym sie zajmowac, kim byc...A powinnam za 2 mc byc juz na 5 roku studiow... Poradzcie cos. Szans na przyszlosc w Wielkiej Brytanii nie widze (drogo, ogromny problem z praca, glodowe stawki, niebezpiecznie...) Lubie taniec, wizaz, pielegnacje ciala, rozne zabiegi, ale czy to sie oplaca? I co z ta praco, w CV nie powinno sie wpisywac tych na czarno??? :( Martwie sie o siebie i moje dalsze zycie... Poradzcie cos. W Polsce mam rodzine, przyjaciol, dom... Tu nie mam nic, procz narastajacego dola...

Gość gość
Ja siedzę w polsce nie mam żadnej pracy a jak już jakąś trafię to za grosze! Nie mogę spać po nocach mam wszystkiego dość nie mogę sobie znaleźć mjesca

Gość gość
To tak jak ja. Z tym, ze Ty w Polsce, a ja w obcym kraju, ktory stacza sie na dno

Gość piterekkkkk
Mnie już dosłownie wszystko przeraża, mam tyle dobrze ,że jestem sam nie mam żony dzieci na utrzymaniu ale samotność dobija

Gość gość
jeżeli znasz się na pielęgnacji ciała to sama powinnaś się ogłaszać a nie pracy u kogoś szukać,zacznij od małych stawek żeby klientów nałapać,