Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość 1234

Nova Centrum Edukacyjne

Polecane posty

Gość Gość 1234

Polecam w Nova Centrum Edukacyjne informatykę, bardzo fajny kierunek, prowadzony przez wykwalifikowanych nauczycieli. Poszedłem do szkoły policealnej od razu po zawodówce, na studia się nie zdecydowałem, ale jeszcze wszystko przede mną. Pracę póki co mam, bardzo jestem z niej zadowolony, niczego mi nie brakuje.

Gość NovaCEGdynia
NOVA Centrum Edukacyjne w Gdyni Zaprasza do ZAPISÓW. Rekrutacja na Semestry Jesienne jeszcze trwa. Nie zwlekaj dołącz do grupy i rozpocznij naukę. Zapisy Trwają do 19.11.2017!!!!!www.nova.edu.pl

Gość gość
NOVA Centrum Edukacyjne w Zielonej Górzema bogatą ofertę edukacyjną! Prowadzimy nabór na blisko 100 kierunków kształcenia w szkołach policealnych, liceach ogólnokształcących, liceach eksternistycznych, kursach maturalnych, kursach zawodowych i językowych. Nasze atuty to: - NOWOCZESNOŚĆ - szkoły w centrum miasta i pracownie wyposażone w najnowocześniejszy sprzęt! - RZETELNA WIEDZA - najlepsi wykładowcy! - INDYWIDUALNE PODEJŚCIE - ceny na każdą kieszeń! Już dziś zapraszamy do naszego Sekretariatu w centrum miasta!

Gość NOVA ce BYTOM
To już ostatni czas gdzie jeszcze możesz zapisać się do Nas do Szkoły. !!! Nie masz legitymacji ? U nas uzyskasz status ucznia! U nas jeszcze rekrutacja trwa. W innych szkołach już nie . Także Nie zwlekaj tylko przyjdź do nas do NOVA Centrum Edukacyjne , a na pewno znajdziesz coś dla siebie. Czekamy na CB !!!! Serdecznie Zapraszamy

Gość gość
Zapisy już wystartowały ! Zapraszamy na nabór jesienny ! Serdecznie zapraszamy, mnóstwo bezpłatnych kierunków ! Każdy z pewnością znajdzie coś dla siebie ! Zapraszamy Nova Centrum Edukacyjne ! ul. Widok 8 00-023 Warszawa (22) 594-24-94

Gość gość
Szczerze polecam naukę! Nie spodziewałam się, że to będzie tak udany rok! Nauczyciele świetni, nie trakturą uczniów jak dzieci, są kompetentni. Sekretariat zawsze pomocny. Nie ma ukrytych opłat. Nauka na najwyższym poziomie, polecam!

Gość martyna

polecam cieplutko gorąco technika usług kosmetycznych!! bardzo fajne ja zajęcia, ja i dziewczyny z grupy polecamy każdemu uczenie się w nova. sale są dobrze zaopatrzone i zawsze są materiały potrzebne do wykonywania zabiegów, nigdy się nie zdarzyło żeby czegoś zabrakło na zajęciach