pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 14, 2013 witam jak zwykle nie zwykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2013 Skoro tu piszesz, to widocznie się z nią utożsamiasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 14, 2013 bynajmniej poza tym ja tu pisuję, a nie piszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2013 Co nie zmienia faktu, że ciągnie swój do swego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 14, 2013 a podobno przeciwieństwa się przyciągają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2013 Nie w tym wypadku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 14, 2013 no tak. Ty mi tu będziesz wypadki teraz wybierać :D weeeź przestań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2013 gdzieś była jak cie nie było?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 14, 2013 starałam się poderwać czułego wojtka z onetu, ale nie wyszło i wróciłam tutaj to koffanych prawiczkuf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiula Cebula 0 Napisano Sierpień 14, 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 14, 2013 nie zabijaj mi topiku kretynko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiula Cebula 0 Napisano Sierpień 14, 2013 podbijam z dobrego serca dziffko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 14, 2013 nie potrzebuję łaski i polecam przestudiować sobie słownik oraz słowo "d****a" bo używasz chyba słów których znaczenie nie znasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiula Cebula 0 Napisano Sierpień 14, 2013 jprdl :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 14, 2013 no tak. ja do Ciebie mówię kretynka bo tak się zachowujesz, a Ty do mnie per dzivka... a co ja Twoja matka jestem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siemanko wyżyno debilizmu Napisano Sierpień 14, 2013 J.w;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2013 psp- ty zyjesz jeszcze ?:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojhoytwojeusta Napisano Sierpień 14, 2013 szmatko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 14, 2013 dzień dobry :) żyję, a co? to takie dziwne? czy ktoś planuje zamach na mje? strzel z ucha jak wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siemanko wyżyno debilizmu Napisano Sierpień 14, 2013 Psp, mam nabrzmiałe jądra od ilości nasienia, pomożesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość atak pomarańczy nl Napisano Sierpień 14, 2013 kutas w du.pie już dziś był? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 14, 2013 ojej :):D moglibyście choć raz zaskoczyć człowieka :O poza tym takie zainteresowanie czyimś życiem seksualnym wynika chyba z braku własnego czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekam na datę und fotę Napisano Sierpień 14, 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siemanko wyżyno debilizmu Napisano Sierpień 14, 2013 Wrzuć fote pasztecie, asiula ma fajowe bimbałki i ją lubie a ty, zaskocz prosZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kapitan Wostok 1 Napisano Sierpień 14, 2013 co sie stao, że tak rzadko już tu bywasz? ;( masz zalaną formę czy co? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kapitan Wostok 1 Napisano Sierpień 14, 2013 ps: nazwa tematu w stylu iście królikovowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2013 "pśp" po Twoich niektórych wpisać sądziłem, że stać Cię na cos więcej niż na "członkostwo" kafeterii, może załozysz własnego bloga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 14, 2013 lubisz ją bo ma fajne cycki :D no to gratuluję mi Twoja sympatia nie jest do szczęścia potrzebna także możesz już wypiertalać czekam na datę und fote { czekaj dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 14, 2013 temat w stylu iście królikovym :O:D ar ju fakin kidin mi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kapitan Wostok 1 Napisano Sierpień 14, 2013 nje przeciez ona poslugiwala sie takimi wyrazeniami w stosunku do innych :D chodzi mi o nazwe tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach