pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 14, 2013 a rzadko tu bywam, bo rzadko mam ochotę taplać się w gównie ale jakieś tam pozostałości po dawnym fetyszu zostały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kapitan Wostok 1 Napisano Sierpień 14, 2013 2x napisalem, ze chodzi mi o nazwe tematu ogarniam jak chooj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kapitan Wostok 1 Napisano Sierpień 14, 2013 i zapomnialas o swoich dawnych wielbicielach ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2013 tez uwazam pśp daj spokoj i nie taplaj sie juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 14, 2013 w stosunku do innych? myślałam, że w stosunku do siebie :) to by pasowało ale nie ważne, chooj z nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2013 psp- zapytalam ot tak :P bo nie widzialam cie tu z chyba dobre 3 lata no chyba ze ty bylas jak mnie nie bylo :D ale starej gwardi to juz dawnoooooooooooooooooooooo tu nie widzialam ot dzis ciebie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 14, 2013 zaglądam czasem, ale się nie udzielam bo nie ma gdzie. pewnie dlatego mnie nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach