Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite125

planujecie spalic swoje zwłoki

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite125

czy byc zjedzonym przez robaki ?

Gość gość
planujemy zostać pożartymi przez rekina ludojada

Gość gość
Ja bym chyba wolala.ciekawe tylko ile to kosztuje?

Gość taktaktaktak
A nie zastanawialiście się nad tym, że co będzie jak się obudzicie nagle w trumnie lub w krematorium będąc już w piecu? Wiem, że to się zdąża bardzo rzadko ale bywają przypadki kiedy lekarz stwierdza zgon a po 2dniach człowiek, że tak powiem "ożywa". Jeśli macie kogoś kto pracuje na cmentarzu, zapytajcie jak usuwają groby, a na ściankach wydrapane pazurami drewno, i szkielet w innej pozycji niż jak się składa ciało do trumny. Nie rozumiem czemu nikt o tym nie mówi, skoro to są fakty. Często się nad tym zastanawiałam i za każdym razem nie pojęłam do teraz żadnej decyzji nie podjęłam, bo co jeśli to akurat będę ja?

Gość gość
ja wolę tradycyjnie (nie w urnie)

Gość gość
kremacja kosztuje tyle samo co zwykły pogrzeb

Gość a moja nie byla
:D

Gość gość
No ja się właśnie boję pogrzebania żywcem, dlatego tylko kremacja.

Gość taktaktaktak
albo niech pochowają z telefonem komórkowym :D

Gość gość
a spalenia żywcem się nie boisz? ja wolę być w trumnie i zjednoczyć się z matką ziemią, a potem ewentualnie narodzić się ponownie jako zombie

Gość gość
jak bym chcała zeby do trumny okulary mi włozyli

Gość gość
a mnie wibrator

Gość gość
myślisz że pod ziemią miałabyś zasięg?

Gość gość
zdecydowanie, najpierw niech sobie wezma do celów naukowych co potrzeba a niepotrzebna reszte spalic a popiol rozrzucić. albo wyslać w kosmos!

Gość taktaktaktak
tak samo się boję właśnie jak pisałam, że co jak obudzę się będąc już w piecu? Pomyślcie ile ludzi mogło się już spalić tak żywcem. Najgorsza śmierć chyba. Wyobraźcie sobie że nagle się budzicie i jesteście już w płomieniach i nic nie możesz już zrobić. Czekasz w tym bólu na śmierć nikogo nie widząc już i nikt się o tym nigdy nie dowie. A jak się obudzisz jako zombi to też za dużo to nie da. Będziesz leżeć w trumnie tak długo aż zabraknie Ci tlenu, a w tym czasie właśnie będziesz krzyczeć, walczyć, drapać ścianki. Psychicznie nie do wytrzymania. Nic gorszego nie ma moim zdaniem w życiu jak uczucie bezradności z wiedzą, że wszyscy myślą, że już Cię nie ma.

Gość gość
co za bdzury, po tym jak cię przechowywali tydzień w lodówce to już się nie obudzisz może i kiedyś mylili ludzi w śpiączce z umarłymi... trupa trudno pomylić z żywym, bo już w kilka minut po śmierci ciało robi się żółtawe widziałeś kiedyś zwłoki ? gdybyś widział to byś takich bzdur nie pisał widziałam ciała 3 moich krewnych więc wiem jak wygląda trup a jak ktoś to żyje

Gość gość
a spalenia żywcem się nie boisz? Boję się, ale to przynajmniej chwila zanim się straci przytomność w temperaturze 1000 stopni. A świadomość bycia pogrzebanym żywcem w ciasnej ciemnej trumnie 2 metry pod ziemią jest chyba czymś najgorszym co może spotkać żywą istotę.

Gość taktaktaktak
hehe z tym telefonem to żart był ;)

Gość gość
głupie schizy małolatów

Gość gosc autorka
Tak

W sumie racja z tym zakopaniem żywcem... Tyle że spalenie żywcem to też niesympatyczna wizja :D ­ To może tak: Forma pochówku dowolna, ale przedtem proszę odciąć mi łeb (albo chociaż przebić serce solidnym nożem) :classic_cool:

Gość gość
dlatego trzeba powiedzieć rodzinie jakbym zmarł/ła zróbcie mi sekcję zwłok trzeba czy nie sekcja ma być a co zdrowe i się do przeszczepu nadaje oddać wtedy już mamy pewność że nic nas nie obudzi

Gość gość
a ja bym chciała jak już umrę to żeby pochowali mnie ubrana w ciepłe wełniane skarpety bo ciągle jest mi zimno w nogi

Gość gość
Sekcja zwłok gwarantuje, że się już człowiek nie obudzi, ale nie wiadomo czy mi ją będą robić.

Gość taktaktaktak
Tydzień? To w jakiej Ty religii jesteś, że przez tydzień Cię nie chowają? A gdyby ludzie się w trumnach nie budzili, to wyjaśnij mi proszę inne ułożenie szkieletów np w pozycji embrionalnej i obdrapane ścianki trumny? Drapieżników pod ziemia żadnych nie ma ;)

a co jak dawca serca zabije się tylko trochę, a już mu serce zabiorą, a mógł sie obudzić w kostnicy i żyć jeszcze pełnią życia? :(

Gość taktaktaktak
o fajansiarz! Idealny pomysł ;) Oczywiście po odcięciu głowy tylko i wyłącznie spalić bo kijowo tak leżeć w kaplicy z odciętą głową. Tzn chodzi mi o ludzi którzy przyjdą i będą mieli ta świadomość, że tam leże w dwóch częściach hehe. A i przepraszam ale jakie głupie schizy małolaty? To jest właśnie realne myślenie i patrzenie na wszystkie sprawy z trzeźwego punktu widzenia :)

skąd wiecie, że oni się budzą w tej trumnie, od nekrofili-kopaczy? sorry, za głupie pytanie, ale nie śledzę medialnych ciekawostek - budzenia się w trumnie, śmierci klinicznych itp.