Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelka88

blada 2 kreseczka na teście

Polecane posty

Gość evelka88

Hej dziewczyny!! W kwietniu poroniłam swoją 1 ciążę 8tc miałam łyżeczkowanie. razem z mężem odczekaliśmy 3 cykle. I jak miałam teraz dni płodne ( tak mniej więcej od 28.07 do 2.08)to zaczęliśmy się starać:) @ powinnam dostać dopiero jutro, ale już nie mogłam wytrzymać i wczoraj zrobiłam test wyszły 2 kreski tylko ta ciążowa bardzo jasna ale widoczna, dziś rano zrobiłam drugi test innej firmy i wyszło to samo 2 kreski jedna blada. Jak myślicie czy to jest ciąża tylko po prostu jest za wcześnie i jest mało tego hormonu? Czy to możliwe, że 2 testy się pomyliły? jutro święto więc nawet bety nie mam jak zrobić;/Bardzo chcemy mieć dzidziusia ale nie chcę się nakręcać, nic jeszcze mężowi nie mówiłam bo nie chcę mu robić nadziei, ale w 22.08 ma urodziny i mam nadzieję, że dostanie wymarzony prezent. Ale czy któraś z was tak miała?

Gość gość
ciążą gratuluję :)

Jesli pojawila sie druga kreska,to jestes w ciazy. Blada jest przez to,ze jest jeszcze malo hcg w moczu. W piatek idz na bete,bedziesz wiedziala na 100%

Idź jak najszybciej do lekarza, szczególnie, że pierwszą ciąże poroniłaś. Ja 1.08 poroniłąm wczesną ciąże, nie zdążyłam nawet pójść do lekarza. A jak robiłam testy przez 3 dni to wychodziła druga blada kreska. Ciąża jest pewnie bardzo wczesna stąd druga kreska blada i wszystko będzie dobrze. Ale bądź pod opieką lekarza od samego poczatku. Pozdrawiam i trzymam kciuki.

Gość autorka autorka autorka
ja miałam bardzo blada kreskę a w ciaży jestem :)

Gość evelka88
obyście miały rację:)

Gość gość
Gratulacje :) też tak miałam jedną bardzo bladą kreske i jest ciąża :)

Gość gość
Gratulacje :) też tak miałam jedną bardzo bladą kreske i jest ciąża :)

Gość gość
Gratuluje tez mialam blada idz zrob beta hcg i do lekarza jak najszybciej powodzenia

Gość gość
Ciaza na bank ;)

Gość gość
Gratulacje , ja też robiłam dwa testy miałam drugą kreską bladą i jestem w ciąży. Właśnie kończę 33 tydzień i już się nie umiem doczekać jak będzie z nami nasza córeczka. Wszystkiego najlepszego życzę

Gość evelka88
W piątek chyba pójdę na betę :) ale mój mąż się ucieszy teraz tylko żebym wytrzymała do 22.08 żeby mu powiedzieć:):)

Raczej ciąża! U mnie na początku też była bardzo jasna ,bo wtedy jest niski poziom hormonu hcg w moczu.

Gość gość
ja miałam bardzo bardzo bladą kreskę na teście niby o czułości 25 jednostek, trzeba się było naprawdę wpatrzyć i pojawiła się dopiero po około 5 minutach, robiłam z porannego stężonego moczy specjalnie nie piłam dużo na noc, tego samego dnia poszłam na beta hcg i okazało się że mam 399 jednostek. I tyle warte są te testy powinna wyjść przy takiej wartości krecha mega bordowa a wyszedł ledwo cień :) teraz jestem w 4 miesiącu

Gość aguuuuuu
gratulacje, to ciaza :)

tez tak miałam, ja test zrobiłam 4 dni przed spodziewana @, kreska wyszla bardzo bardzo slaba,teraz synek ma 20 mc, zrob bete, a jeśli poronilas pierwsza ciaze to udalabym się do lakaza żeby dal tabletki na podtrzymanie, ja nie miałam poronienia ale problemy z zajściem i lekaz kazal brac d*phaston, powodzenia