Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona chce mnie poderwać

Polecane posty

Gość kurrwiarzu
śmieszny i żalosny to jesteś ty, wiesz jakie to uczucie być zdradzoną?!!! Przyszlo ci do tego pustego łba, jak zareaguje na to twoja żona, kiedy się dowie? Wiesz jaki to jest ból dla kobiety? To teraz wyobraź sobie, że to do twojej żony uśmiecha się jakiś facet z ulicy i ona postanawia 'dla zabawy' przyprawić ci z nim rogi :) Nie byloby to dla ciebie problemem, cwaniaczku? no? :)

Gość załozyciel tematu
moralizator się znalazł/a

Gość kurrwiarzu
no ale odpowiedz, nie przeszkadzalaby ci zdrada zonki? ona tez ma prawo, skoro ty :)

Gość załozyciel tematu
ja tu pytałem o zdanie w innym temacie. zamykam wątek.

Gość kurrwiarzu
ha ha ha durny cwelu :D nie podoba się pomysł ze żona tez może zdradzić, co? :D wyszedł zaściankowy polaczek - idiota :D hrr tfu ci w pysk :D

Gość Mario39
spier z tego wątku. obrażać tylko potrafisz. założyciel zamknął temat a ty atakujesz. Bo to Polska właśnie. Zawsze znajdą się debile, którzy swoje niepowodzenia i porażki zamieniają na agresję.

Gość założyciel tematu
Oj tam, oj tam :) A co myślicie w kwestii tego mechanika? Brać? Trochę się waham bo to jednak gość z okolicy, ale pewnie też będzie chciał zachować dyskrecję :) Czekam na poważne i kulturalne wypowiedzi :)

Gość Jaś 007
łapać wszystkie okazje. życie jest jedno. mechanika odradzam - zawsze mają bród za pazurami i wali od nich starym olejem.

Gość założyciel tematu
Ten jest czysty i zadbany, ponadto ewidentnie chodzi na siłownię :) Mario39, a Ty mialeś przygody z facetami? :) Podzielisz się wrażeniami?

Gość Jaś 007
Ja nie miałem przygód z facetami. Znam Mario39. On też nie miał. My są chłopy a nie geje.

Gość Ona 534
jak chodzi na siłownię to pewnie ma małego i jedzie od niego potem

Gość założyciel tematu
Pamiętam, że kiedyś na obozie harcerskim kolega miał takie zapędy w stosunku do mnie ale wtedy nie skorzystałem z okazji. Co się odwlecze to nie uciecze, nie? :)

Gość Jaś 007
ale tu szczury. spadam.

Gość ostry_grzesiek
załozyciel, ja jestem z Poznania, a ty? Bo jakbyś coś chciał ten tego to chętnie, mam 31 lat daj znać