Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fotomaniaczka

Gdzie zamówić odbitki

Polecane posty

Gość Fotomaniaczka

Czy ktoś może mi polecić dobre foto gdzie przez internet mogę zamówić zdjęcia? zamawiałam zawsze na wp foto,ale już od jakiegoś czasu stale się cos psuje i nie idzie wgrać, a dzisiaj jakaś "mądra" mi odpisała,że działa, jak kurde działa jak nie działa i wgrać zdjęć do wysłania nie mogę. Jeśli ktoś zamawia zdjęcia przez internet i może polecić z czystym sumieniem to roszę o info :)

Gość gość
Przez Empik Foto, od mniej więcej 2-3 lat. Zazwyczaj 2 razy na rok, większa liczba odbitek, bo wtedy stawka jest dużo lepsza. Pojedynczych fotek nie wywołuję, bo to całkowicie pozbawione sensu. Raczej zawsze tylko duże ilości - żeby tego nie ogarniać na kilka razy.

Gość gość
Ile się czeka na odbitki z Empik Foto? Jeśli dzisiaj wrzucę, to jest szansa, że jutro będą do odbioru? W sumie to 400 zdjęć.

Gość gość
Normalnie, przez Empik Foto. Nikt wam nie da lepszych warunków. 10x15 do załatwienia za śmieszne grosze. Bo przy dużej ilości faktycznie nawet poniżej 20 groszy per sztuka. Akurat ten temat przerabialiśmy wielokrotnie. Nie ma sensu wywoływanie w mniejszych punktach, bo jednak tam zapłacicie 2-3 razy więcej. Czy ma to sens?

Gość gość
Empik Foto - również ich polecam i to zdecydowanie. Nigdzie nie wyciągniecie takiej kwoty, a poza tym - nawet na papierze standard macie tam całkiem fajną jakość, więc naprawdę nie ma sensu kombinowanie.

Gość gość
Empik Foto - tanio, szybko, wygodnie i w porządku. Załatwiamy to na takich zasadach od bardzo dawna i po prostu dobrze na tym wychodzimy. A czemu nie stacjonarnie? Musicie iść tam dwa razy i zapłacicie kilka razy więcej. W sieci przy dużych ilościach dają naprawdę takie stawki, że szok.

Gość gość
Ja odbitki zamawiałam w fotolab24 przy rondzie ONZ w Warszawie. Jakościowo dobre, cena nie odstrasza. Trzeba było wywołać zdjęcia z wakacji i postawić w ramce na komodzie :)

Gość kassero

KIedy teraz powinni mieć jakieś sensowne promocje na odbitki w Empik Foto? Na dzień ojca w ubiegłym roku coś było? Bo w wakacje to nie ma żadnej specjalnej okazji. A chodzi o 1000 odbitek, więc nawet kilka groszy robi mi różnicę 😉  Kojarzy ktoś, jak było rok temu?