Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania123321

Do kobiet ktore byly badz sa w ciazy pomozcie

Polecane posty

Gość Ania123321

czy mozecie mi podopwiedziec czy moje objawy swiadcza o ciazy? ostatnio zemdlalam,potem wymiotowalam,czasami mnie mdli,w glowie mi sie kreci caly dzien jestem zmeczona i spiaca,okres mialam 25 lipca tylko ze trwal jeden dzien,a i jeszcze mam do was takie pytanie czy ktoras z was maial taki objaw jak swedzenie pochwy,bo na innych forach kobiety tak pisaly,ja tez tak mam nie wiem juz co mam myslec

Gość gość
test ciążowy nie gryzie...

Gość gość
Zrób test, może coś się wyjaśni.

Gość gość
Wyobraz sobie ze wiem ze test ciazowy nie gryzie,liczylam sie z tym ze kazdy napisze zrob test ale ja chcialam zeby kobiety ktore wiedza cos na ten temat podzielily sie swoimi doswiadczeniami

Gość Ania123321
boje sie zrobic test juz tyle razy sie zawiodlam:(

Gość gość
Ja Ci napisałam,że test nie gryzie...ja też się nie raz rozczarowałam i jakoś głupich pytań nie zadawałam.Już dawno powinnaś goi zrobić,ale Ty wolisz sobie wmawiać,że może jednak się udało. Dodam,że o dziecko starałam się 25 cykli i nigdy nie zadałam tak głupiego pytania zamiast zrobić test ciążowy i mieć biało na czarnym na czym stoję.

Gość Ania123321
ciekawe czy ty sobie nie wmawialas skoro tyle cykli sie staralas napewno za kazdym razem myslalas ze sie udalo to chyba normalne,ludzie skad w was tyle zlosci ja tylko weszlam sie zapytac czy jest w tym cos zlego? skoro nie chcesz nie musialas tutaj zagladac i byc zlosliwa,ja sie satram znacznie dluzej od ciebie,ale ile to juz moja sprawa...

Gość gość
Twoje objawy mogą oznaczać wszystko łącznie z ciążą, anemią czy inną chorobą. Zrób test i nie szukaj wróżek na forum.

Gość Ania123321
dzisiaj bylm na pobraniu krwi w piatek ide z wynikami do lekarza,i bede wiedziec na czym stoje,bo widze ze tutaj nie warto zagladac,pozdrawiam

Gość gość
nie miałam żadnych z tych objawów w tak wczesnej ciąży a swędzenie pochwy to może być zwykła infekcja po takich upałach to nic dziwnego

Gość gość
Nie wmawiałam sobie...robiłam test w dniu okresu i czekałam na krwawienie. A gdy zaszłam w ciążę,to również w dniu okresu zrobiłam test a później poszłam do lekarza. Ty miałaś jakieś krwawienie lub okres,bo nie wiadomo co to było.U lekarz nie byłaś...a przecież jeśli jesteś w ciąży to każde krwawienie/plamienie w ciąży trzeba skonsultować z lekarzem...

Gość gość
Jak zaszłam w ciąże nie miałam żadnych objawów oprócz braku okresu. Nikt nie jest ci w stanie odpowiedzieć czy to ciąża tylko test.

Gość gość
I nie chciałam Cię urazić...ale zastanów się. Dlaczego przez tyle czasu nie zrobiłaś testu?Bo boisz się rozczarowania? A jeśli jesteś już jakiś czas w ciąży???Powinnaś brać kwas foliowy,porobić badania itd.

Gość gość
twoje objawy bardziej wyglądają na infekcję niż ciązę

Gość gość
co za bezsens chyba lepiej się wcześniej rozczarować niż wmawiać sobie ciąże w której nie jesteś...

Gość Ania123321
mialam w domu akurat test owulacyjny i zrobilam bo podobno owulacyjny tez wykryje,i wyszedl pozytywny amam 22dc,cykle 28dniowe,co myslicie? jutro kupie ciazowy