Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

małe suki

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi proszę czy wasze małe córki to też takie rozjechane gnomy jak te z którymi musi bawić się moje dziecko? Wredne egoistyczne puste lake wystosowane na małe zdziry? Kto wychowuje te bachory?

Gość gość
twoje dziecko nie MUSI sie bawic z nikim nikt jeszcze nie nalozyl obowiazku bawienia sie z kimkolwiek

Gość gość
Jak to ''musi'', kto ją zmusza?

Gość gość
Ale to nie jest rozwiązanie bo takie dzieci sa wszędzie więc jak mam ja izolować?

Gość gość
A ty normalna jesteś? :D To wybieraj miejsca gdzie są takie dzieci jakie ty uważasz, w czym widzisz problem?

Gość gość
W wiadomo że nikt jej nie zmusza ale dziecko ciągnie do rówieśników. Ja naprawdę nie wiem kto wychowuje te dzieci, egoistyczne i zadufane w sobie pustaki.tylko ja, moje, daj, kup, co do cholery?!

Gość gość
moja siostra wczoraj mowila mi to samo,jej cora ma 11 lat pojechala na oboz taneczny i mowi ze placze jej przez telefon bo te 9 latki to juz takie male sucze i dokuczaja normalnyn dziewcznk.kto je wychowuje,matki suki.

Gość to nie kwestia wychowania
a płci i natury

Gość gość
No to już na to nie poradzisz, jak ktoś tak wychowuje swoje, Ty ucz dziecko reagować poprawnie na takie zachowania i tłumacz jej, rozmawiaj, wcześniej czy później i tak takie spotka na swojej drodze, więc niech się od małego uczy z takimi obchodzić.

Gość gość
Możliwe, ale jakbym tak jedna z druga strzeliła w ten pusty łeb to by się jej odechciało zachowywać jak małej księżniczce. Sama mam jedynaczke ale ani mi w głowie pozwalać jej na takie ekscesy.a co będzie dalej?!

Mamacia swieci rynsztokiem jak zarówa, corunia tez zapewne lada moment margines językowy , w prz-lu i szkole od takiej patologi u moich dzieci roi sie dosyc obficie

Gość gość
NoWłaśnie zazwyczaj takiego nie używam ale...staram się uczyć mała wrażliwości empatii itd. ale czasem zastanawiam się czy nie robię jej krzywdy wychowując ja na frajerke...dzisiaj świat nie sprzyja normalnym

""małe zdziry, male suki, rozjechane gnomy"... nie zdziw sie jak kiedys w pysk zarobisz od kogos za te słowictwo w stosunku do malych dzieci No ale zapewne tylko cwaniakujesz tutaj przez net,dodając sobie odwagi wypisujac wulgaryzmy i oszczerstwa na dzieci,w realu portami trzesiesz aby jedno slowko wypowiedziec publicznie co tutaj Facjate bys moglamiec przez to pokiereszowaną :)

Gość gość
Dlaczego na frajerkę, jak zna swoją wartość, to nie będzie miała poczucia że jest gorsza od takich czy innych.