Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzie nie odpisuja

Polecane posty

Gość gość

Chcialam Was podpytac,czy zdarzaja Wam sie,rowniez,takie sytuacje,jak mi? Czesto,jak z kims pisze,np.na facebook,to nie koncza rozmowy,wylaczaja sie,mowia,ze za 10min.beda,a potem wyl.komp. Z smsami jest to samo.Nie mowie,ze kazdy,ale niektorzy sami napisza,a jak zapytam o cos konkretnego,to nie odp.w ogole. Zdarzaja sie takie przypadki?Jak to odebrac?

Gość samo złoo
aaaaaa nie wiem jak i dlaczego. :) mutno mi. 😠

Gość gość
masz za mały "respect" wśród ziomali stąd zlewka

Gość gość
Czasem mi się zdarza, ale rzadko. Ja tak robię, gdy zwyczajnie nie chce mi się z kimś rozmawiać, gdy kogoś mam serdecznie dość, albo kogoś po prostu nie lubię. Więc kiedy ktoś mnie nie odpisuje, to odbieram to własnie w ten sposób :) zdarza się, nie może byc tak, ze będzie Cie lubil caly swiat.

Gość gość
ok,dzieki :) Poprostu zostalam inaczej wychowana i jak nie chce z kims pisac,to zegnam sie i daje jakas scieme.

Gość gosciowaaaaa
nie martw sie ja tez tak miewam !! nie raz sie zastanawialam oco choo !

Gość gość
Ja tez tak mam autorko i wyobraz sobie,ze mam w swoim srodowisku kilka takich osob(dobrze sytuowanych) ktorzy na smsa odpisuja dopiero na nastepny dzien.tez zachodze w glowe skad takie cos.mnie tez inaczej wychowano i takie cos odbieram jak brak szacunku.

Gość gość
hehe ja tak robię. Tyle że robię to tak, że jak już rozmawiam na fb czy gg czy coś i widzę ze jest praktycznie koniec tematu i nie mam na co odpisać np na takie coś typu "noo hehe" to co ja mam zrobić? nie odpisuje już po prostu i tyle. A jeśli chodzi o sytuacje kiedy ktoś się produkuje to wtedy tego nie robię. A z tym ze n za 10min wrócę to robi się tak, gdy po prostu ktoś nie jest zainteresowany rozmowa i np wyszedł z domu bo ktoś zadzwonił czy coś innego.

Gość gość
brak szacunku do rozmówcy,wiocha,też mnie to wkurza co zrobic...

Gość gość
Znam osoby które odpisują po 4 tygodniach albo wcale i mnie to wkurza, sam fakt ze mnie nie szanują jest już denerwujący

Gość gość
Mają Cię w d***e.też tak robię