Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BUKMACHERZY POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Jak się obstawia zakłady bukmacherskie,chcialabym trochę dorobić,mam pieniadze,proszę o pomoc,moze ktoś z was gra i by mi pomógl,prosze o kontakt moje gg:48282340

Gość gość
prosze o pomoc

Gość starszygosciu
skoro sie nie znasz, to po co chcesz grać? żeby przerżnąć flote??:o

Gość gość
Jeśli nigdy nie grałaś to licz się z tym, że pierwsze kilka miesięcy będziesz na 99% na minusie i to może sporym. Po jakimś czasie jak wszystko obadasz da sie coś tam zarabiać.

Gość gość
Aha i zasada nr.1 Nie grać w żadnych Totomix czy STS, bo jeszcze podatek musisz płacić. Tylko buki internetowe

Gość gość
Jeśli chciałbyś zacząć obstawiać typy sportowe, to polecam Ci od razu profesjonalny serwis, na którym skutecznie zainwestujesz w zakłady sportowe. Wystarczy wejść na www.nwsport.pl i założyć konto. Współpracując z NWsport.pl możesz dorobić na zakładach bukmacherskich.

Gość gośćmość
Jeśli chciałbyś zacząć obstawiać typy sportowe, to polecam Ci od razu profesjonalny serwis, na którym skutecznie zainwestujesz w zakłady sportowe. Wystarczy wejść na www.nwsport.pl i założyć konto. Współpracując z NWsport.pl możesz dorobić na zakładach bukmacherskich.

Gość Kamilllkh75
Witam, polecam zapoznać się z bukmacherem internetowym. Na stronie https://www.bet-club.pl/ można znaleźć porównanie i zestawienie bukmacherów legalnych. Polecam