Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kilkunastu facetow mnie rzucilo

Polecane posty

Gość gość

jestem ladna, kobieca, elagancka, zadbana, atrakcyjna i seksowna wg mezczyzn, podobam sie wielu, zwracaja na mnie uwage, podrywaja, chca poznac itd, lecz szybko zostawiaja, bo jestem glupia, malo inteligentna, zamknieta w sobie, nie mam zainteresowan, nie mam wyksztalcenia, obycia, wiedzy, tematow do rozmow, jestem za spokojna i nudna, szybko sie mna faceci nudza, rozczarowuje i zawodze mezczyzn:O od jakiego czasu zaczelam ich unikac nawet w rozmowie i postanowilam, ze zamkne sie w czterech scianach bo nie pasuje do rzeczywistosci:(

Gość szarlotka z bita smietana
alez zeczywistosc polega na tym ze niewazne jaka jestes bylebys spelniala wymagania pracodawcy :P, :P, :P

Gość gość
i wlasnie nie spelniam tych wymagan:O wiec ide w odstawke, bo sa lepsze

Gość gość
przeginasz, kazda potwora znajdzie swego amatora. podwyzsz sobie jakos niskie poczucie wartosci. jesli ja mam faceta a mam okropny charrrrrrakterek jak mowia ;) to na twego jokera z talii tez kiedys natrafisz. cheer up, rozchmurz sie zgredko. :-)

Gość pomaranczlala
To znajdź sobie jakieś zainteresowanie i się w nim rozwiń.

Gość gość
Czytaj ksiazki jak juz zamkniesz sie w tych czterech scianach.

Gość old_man_and_the_sea
jednocześnie cię rzucili :)....? ten temat jest fikcja, zupełnie sztuczna konstrukcja

Gość gość
A sex lubisz i pieszczoty :-D

Gość fotel
kiedy ostatnio przeczytałaś jakąś książkę?co czytasz w necie?jakie programy oglądasz?głosujesz w wyborach?jakiej słuchasz muzyki?czy po za łażeniem po sieciówkach z przereklamowaną tandetą z chin masz jeszcze jakieś inne zainteresowania?sama sobie odpowiedz.

Gość gość
Niektore kobiety tego nie potrzebuja. :-) Tylko chlopa.

Gość gość
Postaw na swój intelekt, może Cię to zdziwić ale intelekt można kształcić w dowolnym wieku, teraz w dobie internetu można dowiadywać się na temat przeróżnych książek o jego rozwoju. Możesz stać się osobą bardzo oczytaną, z racji tego będziesz miała chociażby bardziej bogate słownictwo, wyrobisz sobie opinię na wiele spraw w życiu, jest wielu ludzi dzielących się swoją wiedzą, przemyśleniami, można rozmyślać na temat jakiś mądrych teksów piosenek, możesz naprawdę dużo w tym kierunku zrobić, obycie też się zdobywa, nikt nie jest obyty od urodzenia, to kwestia umiejętności dostosowania się - rzecz nabyta, więc nie użalaj się złota nad sobą tylko do pracy się zabierz, a na pewno odczujesz efekty, postaw się wszystkiemu co Cię dręczy, musisz być psychicznie skatowana, jeśli tylu facetów Cię odrzuciło... ;/

Gość gość
w dmu, z ktorego nie zamierzam wychodzic intelekt ani uroda mi sie nie przyda