Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alex112

Pierwsza randka

Polecane posty

Gość Alex112

Witajcie! W Piatek mam swoja pierwsza internetowa randke w zyciu. Powiem wam szczerze, ze juz zaczyna mnie bolec brzuch bo sie stresuje. Nie wiem czy bede jej sie podobal, zdjecie ma jedno moje sprzed roku(innego nie mialem), w ogole tak sie strasznie stresuje. Umowilismy sie w pewnym miejscu, ona przyjedzie tramwajem a ja samochodem. Nie mam za bardzo planu na randke, wiem ze idziemy w jedno miejsce jednak nie wiem co bedzie potem. Oczywiscie spotykalem sie z kobietami wczesniej jednak to bylo duzo latwiejsze bo poznalem je np na imprezie a tutaj bedzie tak w ciemno. Nawet nie wiem czy wypada kupic jej kwiatek? z drugiej strony co ona z nim zrobi? Ehh stres mnie zjada

Gość Alex112
Na co dziewczyny zwracaja najwieksza uwage? Czuje sie jakby bylo zupelnie inaczej niz zwykle. Normalnie jak kogos znalem wczesniej to wszystko jakos szlo jednak tutaj gdy nigdy nie widzialem jej w realu jest mi o wiele trudniej. Dodam ze ma 23 lata

Gość gość
nie stresuj sie,po prostu idz,staraj sie wyluzowac,bo przeciez nie wiesz,czy cos z tego wyjdzie,badz mily,rozmowny,na poczatek wystarczy

Gość gość
nie wiem co z kwiatkiem ale ja lubię i uważam ze to miłe poza tym pomyśl że ona również się denerwuje bądź naturalny, uprzejmy ( przepuść ją w drzwiach, przytrzymaj je aby nimi nie dostała ;) wiem może głupie ale takie gesty robią dobre wrażenie), wyłącz telefon na czas spotkania z nią i oczywiście nie pisz sms-ów powodzenia 🌻