Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła na sąsiadów

walnięci sąsiedzi i ich pies

Polecane posty

Gość zła na sąsiadów

Własnie przed chwila dowiedziałam sie, że moi sąsiedzi mają kolejnego psa-to już 4.Pies rasy husky- 9 miesięcy,suczka.Poprzednie psiaki wydali po miesiącu a mieli od szczeniaczka.Niczego te pieski nie były uczone i bite za każdym razem jak nabrudziły w domu.Cieszyłam się,że psiaki trafiały w inne, lepsze ręce.Nie wiem jednak co będzie z tym bo już sąsiadka mysli by znależć jej partnera, bo będzie miała pieski na sprzedaż.No ubiła bym france.

Gość NatkaSalatka
Nie mozesz tego gdzies zglosic? Np. do administracji, wlasciciela budynku itp. Moze jest napisane w umowie wynajmu jaka ilosc zwierzat mozna trzymac w domu. A co do bicia zwierzat, to powinnas to zglosic to TOZ (Towarzystwo opieki nad zwierzetami).

Gość gość
takie życie. pasywność zabija. dyskusja ogólna

Gość Nasturcja 123
faktycznie idioci... husky to ekstremalnie trudny pies, jak poprzednie nie były tej rasy to strach sie bac

Może wypadało by sąsiadkę uświadomić, że sprzedaż psa bez rodowodu czyli tzw. pseudo hodowla jest w Polsce zakazana i surowo karana. Jeśli nie to jak masz możliwość nagraj jak bije psa i zgłoś od TOZ.

Gość zła na sąiadów
No i tu jest problem bo mieszkam w W.Brytanii i nie bardzo orientuję sie czy tu sa jakieś organizacje, do których można sie zgłosić po pomoc dla takiego zwierzaka. A własciciel domu nie widzi problemu. Płacą na czas więc co go to obchodzi.