Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna ma małe cycki

Polecane posty

Gość gość

Wstyd mi się z nią pokazywać wśród rodziny znajomych. Cycki jednak są ważne nawet dobre takie średnie ale nie deska

Gość gość
a ty masz pewnie małego więc trafił swój na swego :)

Gość gość
Co ma pen do cyckow :) nie nie mam malego

Gość gość
nie wiesz co ma pen do cycków? Oj mizerna twa wiedza i wyobraźnia :D może masz i dużego małego ale rozumek masz mały jej jej piersi - tu związek chyba widzisz,co?

Gość gość
Mam bardzo dużego 8cm

Gość gość
To skoro Ci sie nie podoba to po co w ogóle się z nią związałeś :O ?

Gość gość
a może autorze zapytaj sie swojej dziewczyny co jej sie w Tobie nie podoba ? Czy może jesteś chodzącą kopią Brada Pitta :) ?

Gość gość
Na starosc jej urosną albo jak przytyje

Gość gość
jakim cudem została Twoją dziewczyną, skoro Ci nie pasuje? czyżbyś był aż tak denny, że żadna cycata Cię nie chciała? burak

Gość gość
brzydki nie brzydki ale ma ładny portfel a autora pewnie nie stać nawet na 30 letnią hondę i śmie wybrzydzać :)

Gość gość
Brad pit haha z czym do ludzi. Jak to co się jej podoba wszystko a co mi się w niej podoba?twarz o ja tam nie chce dużych cyckow jak pisałem mam gdzieś cycki ale fajnie by się było pokazać z dziewczyna która jest ładna i w dodatku ma czym oddychać wśród ludzi

Gość gość
Jak bez lupy mozna podziwiac, to nie jest zle. Wyrosna na pewno ! :-D

Gość gość
a mi sie wydaje ,że ten temat założyła jakaś gruba locha , która oprócz cycków nie ma nic i tak sie dowartościowuje :D Jest tu taka jedna :D

Gość gość
Nie chce dużych cyckow obrzydzają mnie przeciętne są najlepsze a na co mnie stać to moja sprawa dobrze że wszyscy jeździćie mercedesem sls

Gość gość
Tak jaki ma nick?ta co się dowartosciowuje. Wiem wiem dobry ze mnie człowiek w końcu jestem mierzący ;> .

Gość gość
autorze...to po prostu chodzi tylko o to ,że żeby stawiać wymagania samemu trzeba sobą coś reprezentować :) I Tobie sie tylko może wydawać ,że Ty sie jej podobasz. Może jest z Tobą bo nie ma niczego lepszego na horyzoncie :D:D hahaha

Gość gość
jesteś zwykłą ciotą a nie facetem :) Jaki normalny facet obrabiał by tyłek swojej dziewczynie na babskim forum ? Mam nadzieje ,że ona kopnie Cie w d*pe i znadzie sobie lepszego bo o to pewnie nie trudno...

Gość gość
Masz rację tak mi się tylko wydaje a tak naprawdę jestem brzydki jak ty i nic sobą nie reprezentuje, już ci lepiej?

Gość gość
A Ty autorze masz standardowe 185 cm , penisa 20 cm i zarabiasz minimum 8 tysięcy na miecha ? Bo znacznie lepiej sie z takim facetem pokazać niż z niskim i biednym

Gość gość
Nikomu nie obrabiam jestem w końcu anonimowy a czy takie babskie nie traktuje tej strony jaka babska w końcu są tu nawet obojniaki a gdzie indziej popisze anonimowo bez rejestracji

Gość gość
To ją zostaw i po temacie ! Ty sie uwolnisz od małych cycków a ona od ograniczonego emocjonalnie i umysłowo partnera :) Pozdro !

Gość gość
Daj jej na operacje, zeby sobie powiekszyla :) I ona bedzie zadowolona i Ty

Gość gość
To zerwij z nią jak Ci sie nie podoba i znajdź sobie taką , z którą będziesz szczęśliwy ...no chyba ,że sam jesteś zbyt kiepski na to by znaleźć sobie taką o jakiej marzysz.

Gość gość
Nie każda jest materialistka jak bym chciał 10k na miech to bym znalazł robotę za granicą mam 180