Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna ma małe cycki

Polecane posty

Gość gość
Leśny słodziak co ty za filmy debilu oglądasz. To że jest gruba to znacze że nie należy jej się szacunek i trzeba jej wpychac kutasa do buzi. Ja p*****le żal mi jej :-(

Gość gość
shaf 87 czy jak jej tam wcale nie kłamie. Ja też nosze 60D i są to maluchy :P Przy tak wąskim obwodzie miseczka naprawdę musi zaczynać sie chyba od G, H żeby te piersi były duże. Za to moja koleżanka ma 75 C i chyba troszkę większe piersi ode mnie :) Ewentualnie takie same...

Gość gość
nie twierdzę że wiem lepiej jak wygladasz tylko, ze Ty sama nie wiesz co nosisz i jak powinnas to nosić. jaką masz różnice w cm pod biustem i w biuscie?

Gość gość
60 w obwodzie to marzenie niejednej :)

Gość gość
aha to pochwal się z jakiego Ty sklepu kupujesz? ja kupię w Triumphie i nie uważam że to wieśniacki sklep

Gość shaF 87
Briferka mi dobierała stanik...w Samathcie kupuje bielizne (w Poznaniu niedaleko kupca) bo tylko tam mają 60 powyżej D , ewntualnie Ewa Bien.

Gość gość
60 pod biustem to nie marzenie a zmora. sama mam staniki 70 czasem i te są za szerokie i to wcale nie jest jakieś wspaniałe.

Gość gość
to podaj mi jeszcze tą Twoją różnice cm pod i w biuscie

Gość shaF 87
mówiłam ,że to bierefka mi dobierała...jeśli zrobiłam to prawidłowo to wychodzi na to ,że mam 66 pod i 88 w biuście. Płaska jestem w ubraniu i swetrach a ten biust widać tylko jak jestem w bardzo obcisłych rzeczach albo stroju.

Gość shaF 87
a mój były facet twierdził ,że mam C i w zyciu by mi nawet nie dał D -.- idioci....

Gość shaF 87
i nie chodziło mi o to ,że jestem płaska tylko ,że facetom sie wydaje ,że D, E , F to jakieś ogromne biusty ala Ewa Sonet a wcale tak nie jest...

Gość gość
Kobieta bez biustu to nie kobieta

Gość gość
gruba kobyła z fałdami na brzuchu i bez talii to nie kobieta :O

Gość gość
facet z penisem mniejszym niż 19 cm to nie facet :O

Gość gość
To jest tak. Większość dziewczyn woli wysokich facetów - bo są dla nich bardziej męscy. A większość facetów woli biuściaste (oczywiście jeśli są też szczupłe) - bo są bardziej kobiece. Chłopak który chodzi z dziewczyną z małym biustem zapewne nie ma wyjścia - jest mały, nieatrakcyjny, więc bierze to co jest. Ale w duchu się wstydzi że ma taką dziewczynę, ale trudno, innej mieć nie będzie. Kropka.

Gość gość
świat natury jest zróżnicowany bo każdy ma różne preferencje :) zarówno szczupła jak i gruba z cyckami znajdą swoich amatorów. Facetom też daleko do ideałów ;)

Gość gość
Eh ja nie jestem więc kobietą, mój chłopak nie jest więc facetem, to czym jesteśmy dobrze że przynajmniej jesteśmy w miarę ładni:)

Gość gość
Napisałem WIĘKSZOŚĆ. Co oznacza że są wyjątki. To że dla mnie dziewczyna z małym biustem jest aseksualna nie oznacza, że nie znajdzie się jakiś mały procent facetów, którym mały biust nie przeszkadza. Chociaż według mnie są oni ukrytymi gejami.

Gość gość
sensem istatnia kobiety nie jest jej seksualność albo aseksualność. Jakbyś miał do wyboru spędzić życie z płaską Panią chirurg albo cycatą kasjerką z biednronki to co byś wolał ? Czy Ty tylko myślisz penisem , który pewnie i tak nie spełnia kobiecych kryteriów ?

Gość gość
Twoja matka, siostra, ciotka itd rozumiem, że wszystkie są biusciaste? a jeśli tak nie jest to ich partnerzy to ukryci geje ? aha :) możesz kiedyś mieć córkę, która będzie miała biust i co wtedy stwierdzisz, że żaden facet jej nie zechce bo ten mały procent jak stwierdziłeś to i tak pewnie ukryci geje. Ja pier.dole sami debile !

Gość gość
No właśnie, co zrobisz jak Twoja córka będzie miała mały biust ? Powiesz jej ,że nie jest kobietą ?

Gość gość
Tym bardziej ,że umawiasz się z małobiuściastą dziewczyną to prawdopodobieństwo ,że spłodzicie małobiuściastą dziewczynę to jakieś 95 % i chcesz ,żeby potem chłopak Twojej kochanej córci myślał i pisał o niej tak samo jak Ty teraz robisz ?

Gość gość
najlepsze jest wypowiadanie się za innych. ktoś nie lubi małych piersi to zaraz stwierdzi, że nikt ,a jeśli już taki się znajdzie to pewnie gej. i to samo w drugą stronę.

Gość gość
może facet tej ukochanej córci właśnie takie będzie miał preferencje , wiem, że to może sprawić Ci wiele trudu, ale chociaż postaraj się to zrozumieć... ja piernicze, skąd tacy się biorą? który facet preferując większy biust będzie się zastanawiał, albo współczuł facetowi córki, która będzie miała mały biust ?!! wymiekam :/

Gość gość
To samo działa w druga stronę co z tego że zrobicie sobie dzieci z facetami z przyrodzeniami 20cm jak mozecie mieć w genach że wasz np ojciec miał malego, syn nie musi koniecznie odziedziczyc dużego penisa po ojcu i co wtedy wasz syn jest zjebem i trzeba go zagazowac bo ma 15a nie20?

Gość gość
myślę, że żadna matka nie zastanawia się jakiego penisa będzie miał jej syn . Ba! myślę, że nawet o tym nigdy się nie dowie ! weźcie się wszyscy puknijcie w łeb!

Gość gość
ale jeśli już na takim etapie sprowadza się rozmowa to penis gra kluczową rolę, a cycki nie ! cycki Ci orgazmu nie dadzą , a penis tak! wiec te dwie wielkości cyckow i penisow mają się nijak do siebie.

Gość gość
a jak już chcecie się wyklocac i porównywać to cycki porównujcie do klaty, a penisy do c*pek! idę, bo tu i tak choćby nie wiem co.się zrobiło czy powiedzialo to mózgów się ludziom nie dopełni.

Gość mis kolargol
Dla mnie kobieta bez piersi albo z bardzo malymi piersiami jest nieatrakcyjna! Przy takich nawet nie chce mi stanac ale na widok duzych piersi to mi spodnie rozrywa :)