Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannazmokrągłową

SZCZECIN dobry zespół na wesele

Polecane posty

Gość pannazmokrągłową

Poszukuję dobrego, sprawdzonego zespołu na wesele. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie. Obok zespołu piszczcie kwotę wynagrodzenia, jeśli jest wam znana. Cchcę mieć jakieś rozeznanie, ile kosztuje wynajęcie zespołu w ogóle. Niestety, zespoły co do zasady nie zamieszczają takiej informacji na stronach.

Gość Zamaskowany Muchacho
Ja tez szukam zespołu który dojedzie ze Szczecina do Dziwnowa. Byłam na jednym szczecińskim weselu i moge z czystym sercem polecic zespol Belveder Band, 602 526 117 gosc nazywa się Andrzej Sidorkiewicz. To starsi panowie, ale bardzo przyzwoicie graja, nie kalecza angielskich numerow akcentem i ich zabawy sa z klasa. Jestem zdeterminowana zeby sie rozejrzec zanim podejme decyzje, ale prawdopodobnie i tak bedziemy zamawiac ich...

Gość pannazmokrągłową
Dzięki :) Może ktoś jeszcze?

Gość gość
witam :) ja niestety nie znam się w tym temacie, ale znam za to bardzo solidną i dobrą firmę, która zajmuje się przystrojeniem i florystyką wesela :www.zemlerdecor.com i jest ze Szczecina ! tworzą naprawdę magiczną atmosferę.. warto zaczerpnąć inspiracji nawet na ich stronie polecam!

Gość gość
PodobaMiSie, swietny zespol, grali u mnie w czerwcu;) znajdziesz ich na fb:)

Gość weselnicy
polecam Bosto Band, dużo żywych instrumentów, świetny kontakt z ludźmi, super zabawa

Gość gość
Zamaskowany Muchacho - nie podawaj prywatnych telefonów ty durna pejo i nie reklamuj się i tak wszyscy wiedzą ,ze Belveder to sfora pijaków i amatorów

Gość latteband
Witamy serdecznie. Jestesmy szczecinskim zespolem muzycznym. Zapraszamy na latteband.pl lub na fb: facebook.com/lattebandpl Zachecamy rowniez do posluchania nas na zywo :) Pozdrawiamy Latte

Gość gość
A czy slyszaliscie cos o tym zespole www.key-band.pl przygotowuje wlasnie wesele i szukam odpowiedniego zespolu, dzieki z gory za opinie

Gość xymena

Dobry zespół na wesele?? To proste Andy Scamps Orchestra!

Gość 123

wystawiacie fakture za usługę?