Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

labioplastyka

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat i dręczy mnie problem długich, wystających warg sromowych mniejszych. Strasznie mi to przeszkadza ze względu na estetyka jak i czasem sprawiający ból. Boli mnie przy noszeniu koronkowej bielizny, podczas jazdy na rowerze, często przykleja się do majtek ;/ ale przede wszystkim wstydzę się przed moim chłopakiem. Jemu to nie przeszkadza i bardzo to lubi i podoba, ale ja nie potrafię przed nim swobodnie się pokazywać nago. Byłam u ginekologa, to próbował mi wmówić, że tak powinna wyglądać prawdziwa kobieta. Proszę mi nie pisać, że to jest bez sensu, bo ja po prostu bardzo źle sie z tym czuję. Chciałam to zaakceptować i się przyzwyczić, ale nie mogę. Czy ktoś ma jakąś wiedzę odnośnie labioplastyki? Czy mogą wystąpić jakieś skutki uboczne? Cena? Gdzie? Czy jest możliwość wykonania zabiegu na nfz?

Gość gość
właśnie

Gość Anetka78
Polecam prywatnie i to u dobrego specjalisty. Ja zabieg wykonywałam tutaj: http://www.chplast.com.pl/zabiegi/labioplastyka. Świetna klinika i pani doktor bardzo miła i cierpliwa. A seks po zabiegu, tym bardziej po 3 ciążach odzyskał radośc.