Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

libido POMOCY

Polecane posty

Gość gość
postaram sie to wypróbować, myslec pozytywnie

Gość gość
a co myslisz o tabletkach na podwyzszenie libido, np erotic dla kobiet, znalazlam takie miedzy czasie na internecie

"powiem" tak ja nie mam problemu ze swoim libido, lubię uprawiać seks i raczej nie mam tak żebym musiała sie do tego zmuszać. Tak wiec nie mam zdania na ten temat. Ale jeżeli sądzisz że może Ci to pomoc to może spróbuj.

Gość gość
chyba sprobuje, tylko nie wiem czy np jesli pomoga i je odstawie to czy problem nie wroci. Oj nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze seks to chyba podstawa zwiazku dla faceta. Nawet mi Narzeczony mowil ze tak według niego sie okazuje milosc

A czytałaś sobie jakie może mieć skutki uboczne? Chyba nie podzielam zdania Twojego Narzeczonego na ten temat. Wiadomo jest to jakaś forma wyrażania uczuci aczkolwiek nie najważniejsza.

Gość gość
jeszcze nie czytalam, ale wiesz na ulotkach duzo pisza, i czasem troche przesadzaja

Ja bym się takich eksperymentów jednak bała. Może rozkmincie sobie jaką nową grę wstępną?

Gość gość
ja se nigdy nie mesturbowalam, Narzeczony roznie probuje i mazaz, pocalunki. przytulanie, minetka, ale nieraz jest tak ze musze sie naprawde mocno skupic zeby cos z tego bylo, i czasem nawet to moze trwac 30 min i dluzej

Gość gość
Sory ale to wygląda tak że Ty totalnie nie masz na Niego ochoty...

Gość gość
bardzo go kocham i strasznie mi na nim zalezy co mam z tym zrobic :( kiedys tak nie bylo, kochalismy sie bardzo czesto, zaczelismy wspolzyc po 2 miesiacach bycia rezem, a on jest moim pierwszym

Gość gość
dziękuje Kochane :*