Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość navigator wózek

co sądzicie o tym wózku dla rodzeństwa

Polecane posty

Gość navigator wózek

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2612&;%3CosCsid%3E Póki co czekam na pierwsze dziecko, ale chcemy w krótkim czasie starać się o kolejne. Myślicie, że taki wózek to dobre rozwiązanie? Można z niego zrobić też wózek pojedyńczy. Zastanawiam się tylko czy 3 kołowiec jest dobry... zawsze wydawało mi się że 4 kołowe są lepsze, nie wiem czemu... Co sądzicie?

Gość gość
to od razu może ródź piątkę i kup sobie konia do ciągnięcia

Gość gość
dobry pomysl :)

Gość gość
dziecko z tylu nie ma tygodnie siedzi prawie na krawezniku . dodatkowo nie ma budki wczoraj go widziałam i maluch na dole nie osloniety od wiatru czy słońca

Ja nie kupiłabym, nie wiadomo jaką różnice wieku będziecie mieli (plany sobie, życie sobie). Zalezy tez od usposobienia dziecka, moja córka porzuciła wóżek mając 18mc, syn pojawił sie na świecie kiedy córa miała 2lata. Spacer-jedno w wózku drugie za rekę, nie było problemu.

Gość gość
Phill teds maja tez 4-kolowe, nie pamietam juz jak sie nazywa ten model Negatywne opinie na temat tego wozka slyszalam tylko od osob, ktore go nie uzywaly. Do drugiego siedziska jest dostepna budka, czy tam daszek, jak zwal, tak zwal. Polecam tez bugaboo donkey, ma wysuwana os. Bardzo praktyczny wozek, jesli planuje sie rodzenstwo "rok po roku"

Gość ElenaElena
Fajny ale drogi. Ja mam coś podobnego, ale 2/3 tańszego: Hauck Freerider. http://www.babycareplus.co.uk/images/Hauck-Hauck-Freerider---Car-Seat---Black-.jpg (Tapicerkę spod fotelika da się całkowicie zdjąć, poza pałąkiem, bo on stanowi wsparcie dla fotelika.) Jest jeszcze wersja 4 kołowa Duett z lepszym fotelikiem i niezależnymi budkami w siedziskach. Ostatnio dużo marek robi te wózki. Najdroższy to w tej chwili chyba Stokke Crusi.

Gość gość
Bugaboo donkey będzie lepszym wyborem. Przy pierwszym dziecku możesz mieć obok kosz na zakupy a jak urodzi się następne to rozszerzasz ramę i masz miejsce dla dwójki dzieci obok siebie a nie jedno pod drugim.

Gość gość
baby jogger lepszy drugie dziecko siedzi wyzej

Gość gość
z***bisty jest ten wozek, ogladalam video i mi sie jeszcze bardziej podoba chcialam sobie pojedynczy kupic kiedys... ale wersja podwojna bardzo mi sie podoba bardzo :D gdzie mieszkasz? miasteczko, wies, czy wieksze miasto?

Gość autorka tego tematu to ja
czyli ten drugi jest lepszy? Napawde mam dylemat... czy istotny jest regulowany podnóżek? Tego mi brakuje w navigatorze.

Gość autorka tego tematu to ja
mieszkam w mieście, 100 tys. Codziennie musze chodzic do pracy aby dogladac (mam firmę). Jednak codziennie będę chodzić... w jedną stronę idę około 40 min. Będzie dwójka dzieci będę chodzić z dwójką, nie będę mieć wyboru. Chciałabym aby było mi wygodnie i komfortowo zarówno zimą jak i latem.

Gość gość
Podobnie jak autorka spodziewam się pierwszego dziecka, ale chciałabym wkrótce starać się o kolejne. Kupiłam p&t vibe. Wózek robi na mnie dobre wrażenie, obejrzałam go na spokojnie w domu. Łatwo się obsługuje, składa i rozkłada, jest trochę wyższy niż Navigator i dla dziecka na dole ma więcej miejsca.