Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samajedna

SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

Gość samajedna
Dzięki wszystkim za zainteresowanie, już mi lepiej... Wilczyco - miłego wieczoru :)

Gość gość
No tak to wazne wilczyczyco,popieram,tez tak mysle,bo bardzo cenna informacja,pozdrawiam poprzednie

Gość tezsama
A ja się zajęłam sobą, zrobiłam sobie paznokcie i byłam u fryzjera. Jestem gotowa na samotne święta :)

Gość gość
to kto bedzie podziwiał Twoja fryzure i paznokci,jak bedziesz w swiata sama?? :(

Gość gość
Dziewczyny,macie rację:) dbajcie o siebie,róbcie coś dla siebie co sprawia Wam przyjemność.Zdrowie i wygląd dla kobiety to najważniejsze.Swięta jak święta,miną szybciutko.Czasem samotne są przyjemniejsze niż w gronie osób które nie są nam przyjazne. Kiedyś to były prawdziwe,bardzo rodzinne bo rodzina była piorytetem. Święta,teraz to tylko biznes.Ledwie zgasną znicze z Dnia Zmarłych to już słychać kolędy w marketach,choinki i ozdóbki. Wigilia to taki piękny dzień,gdyby wszyscy w całym roku tak pięknie życzliby sobie tego, czego życzą w ten dzień świat byłby taki piękny i nie byłoby osób SAMOTNYCH.

Gość gość
He he he upierdliwy gościu,oj wolczyca wilczyca :D łobuzie jeden

Witam Samotność okrutna jest,wdziera sie niespodziewanie i niszczy żywy organizm Te motto wymyśliłem 3 lata temu jak żonę zniszczyli mi konowały.Była w kilku szpitalach lecz nie wyszła z choroby.Od roku jestem sam czyli od 27.08 2012 r.Przechodziłem to strasznie przez kilka miesiecy.Nic mi sie nie chciało, słuchałem bez przerwy radia albo udawałem sie na wojaże rowerowe po okolicy.Przyszła zima.To było najbardziej okrutne.Bywałem u swoich pociech bo są dawno zonatymi lecz zawsze musiałem wrócić do pustego mieszkania.Stały zwiazek mnie nie urządza,gdyz jestem żonaty bez żony.Co robić?Ile można przeczytać ksiazek?Ile słuchowisk radiowych.Nota bene nie ogladam TV od 4 lat chociaż pokażny"mebel, 40 calowy" wisi na ścianie.Współczuje samotnikam bardzo.Przechodziłem to.Jakie panaceum zdobyłem ,he??To tylko na mailu moge odpowiedzieć poniewaz nie jest to chluba dla mnie,jak zmieniam jak rekawiczki te urocze.

Urocze pragna stałego zwiazku lecz mam sytuacje podbramkową.Wydałem masę kasy na ratowanie żony,wiec teraz trzeba jeszcze spłacać cały roczek po 2000 zł miesiecznie.Po opłaceniu mediów zostaje mi niewiele.Nie pozwole aby mnie urocza i powabna piekność utrzymywała.

Gość gość
desznik spadaj:p

Gość gość
A co tu za głupoty KAPITAN opowiada? Znalazłeś sobie sposób na samotnośc to opowiadaj tutaj.

Gość gość
Chcialam sobie pomarudzic ale Yoana sie znalazla to nie wypada! No bo czym jest moje 9,5 godziny pracy w stosunku do jej maratonow???? . Mania ja pisalam ze jak nie pojedzie to niech zaprasza. Albo niech sie buja! Sama do knajpy isc potrafie i dudkow tyz mi styknie! My niegramotne??? Powiedzialabys jakiej damulce ze ma czerepy na stole to by Ci oststnie piora wyrwala! I glupio bys wygladala . Megi ja robie chudy bigos bo tu tlustego jesc nie potrzeba. Nie ma mrozow to nie potrzeba w ten sposob organizmu zabezpieczac. Pewnie Twojej corci by smakowal A chleba podobno ptakom nie powinno sie dawac ...... . Mania daj spokoj! Co z tego ze za darmo mozesz jezdzic! Wazne jak sie czujemy! Co prawda dawniej zorganizowalam zakladowa impreze i nie czulam sie tak zmeczona... Kurcze, a oni dalej mnie podziwiaja za obrotnosc. Musze przestac im marudzic bo jeszcze beda chcieli wymienic na nowszy model .... tak jak B chcial i zostal z reka w nocniku . Yoana to wolaj paskude. Mnie olala! Ale Ty zawsze bylas jej lizusem to moze wroci. Znowu bedziecie sobie z dziobkow slodycz spijac A co Ci Twoj wiek przeszkadza? Chcialabym byc taka smarkata! Juz nawet nie pamietam jaka to impreze mialam... Po namysle pamietam Jeszcze sie nie znalysmy a niby znamy sie tak dlugo... oj! Ale ze mnie stary klamot! Cus chyba zly okres na odchudzanie wybralas! Oj, wiem! Zawsze jakies przeszkody Chlop chory? pielegnowac??? A Ty co? Pielegniarka jestes? Powiedz ze recepte i L4 mu wystawisz a do pielegnacji niech se ... no tak. I pojdzie! . Opty wiesz, ze Yoana z typu - pojawiam sie i znikam wiec juz sie podlaczylam do skanerki i C****kaze... Moze zdaze jeszcze dzis bo laptop jeszcze skanerki nie polknal Moj Boze!!!! ile sie nameczylam przy tym windows 8 zeby zalapac jak moja skanerka dziala! . dobra, zaraz bede dalej pisac bo jak wiecie - teraz z linkiem nie przepusci!

Gość gość
gosc troll to słynny troll Adas tak sie zagalopował ze odpowiedzi z tego topiku wpisywał w topiku uzdrowicielki z orlej(dotyczacych wilczycy).Zreszta ten troll katuje w wszystkich topikach. Ps.Zaraz nazwie mnie ortograficzna wszystkich tak nazywa którzy go krytykuja lub uprzedaja przed nim

Gość gość
Ortograficzna juz wie bo melduje jak zołnierz na słuzbie,gdzie kto i co robi,tylko ortograficzna tu pełni warte,spocznij ortograficzna!!!!!!!!!!

Gość zdenerwowanaa
P******* was czy co? Co za bzdury tu wypisujecie? Wy to naprawdę jesteście samotni, żeby mieć czas na takie bzdet, niedobrze się robi :(

dzień dobry ᠋ Samajedna 🌻 Zakretka 🌻 P35 🌻 Teżsama 🌻 ᠋ Mam nadzieje że nie ulegniecie wariactwu i znajdziecie trochę chwil do siebie:D Ja już wszystko zrobiłam. Pozdro dla Samotniczek ᠋

Gość samajedna
Cześć Samotnicy 🖐️ Ja jeszcze nie wszystko zrobiłam, ale myslę że zdążę ze wszystkim. Pozdrawiam przyjazne dusze, trzymajcie się i nie dajcie smutkom. Ja ma często doły, ale też bywają dobre chwile...

Gość gość
no i dobrze,tak ma byc

᠋ cześć Dziewczynki ᠋ Dziś zwariowana zakupowa niedziela. Pewnie tłumy w sklepach, bo jedni lubią tak na ostatnią chwile, jedni nie mają wyjścia bo końcówka roku to natężenie obowiązków w pracy. Ja swoim zwyczajem już nie chodzę na zakupy, bo są rzeczy które można kupić dużo wcześniej i te właśnie nabyłam. Więc mogę cieszyć się niedzielą w pieleszach domowych :D Samajedna wahania nastroju każdemu się zdarzają, teraz powinnaś być zadowolona, w końcu do gniazdka przyfrunęły wszystkie ptaszki i zgodnie ćwierkają :D:classic_cool:

Gość ona szuka męża 35 śląsk
samajedna Od kiedy odnalazłam w moim życiu (od roku) żywego Jezusa to moje doły, które kiedyś były czarną rozpaczą... nie wiadomo czemu bo wszystko miałam co chciałam teraz mimo utraty zdrowia moje doły teraz wyglądają jak kilka chmurek na niebie przysłaniające słońce, które szybko mijają choć bywają. Teraz od kiedy zmieniłam podejście do życia po nawróceniu się moje życie mimo poważnych trudności zdrowotnych jest bardziej słoneczne w porównaniu z tym z przed nawrócenia. Mam wrażenie, że świat się do mnie uśmiecha mimo, że z uwagi na zdrowie nie jest mi radośnie. Ale pokój serca, który teraz mam po powrocie do żywszej wiary w Boga jest ponad tym wszystkim co wywołuje smutki. Czego i Tobie i Wszystkim czytającym życzę !!! Słonecznej pogody ducha i spokoju serca przy odkryciu na nowo Boga :) Błogosławieństw Bożych życzę i spokojnych radosnyh świąt !!! :)

Gość samajedna
Wilczyco, teraz jestem happy, choć trochę zapracowana. Powinnam wcześniej o niektórych rzeczach pomysleć, ale dobra, nie jest źle. W ostatniej chwili wyszło, że Wigilia bedzie u mnie, więc się sprężam. Miłego odpoczynku kochana, podobno w Twoim pieknym mieście dziś piękna pogoda i ciepło :) Ona szuka męża 35 śląsk Dzięki za życzenia, spotkałam już parę osób którym pomogła wiara i zwrócenie się ku Bogu. Jak to zrobiłaś, że odnalazłaś żywego Jezusa?

Gość zakręcona w lewą stronę
🖐️ jestem i będę częsciej pozdrawiam zza garów!!!:P porzadków:O

Gość gość
coś mnie ominęło? gdzie podano maila?

Gość samajedna
No to ja już jestem w domu. Miałam dzis dwa spotkania, teraz wreszcie - wzorem Wilczycy - mogę odpocząć na kanapie albo i pod kołderką. Cześć Zakręcona :) Ja się wczoraj nagotowałam i dziś rano trochę jeszcze. Jutro chyba coś upiekę a w Wigilię pokończę niektóre potrawy, jak np. zupę grzybową (z suszonych borowików). Na szczęście nie wszystko robię sama, część potraw przyniosą goście.

Gość tezsama
Wstaje nowy dzień, już jutro Wigilia. Jak ją spędzicie? Czy w Święta będziecie z rodziną? Dla samotnych to ciężki czas...

Gość zakręcona w lewą stronę
🖐️ spotykamy się z rodziną tak więc 3 dni tumultu, rozgardiaszu, bałaganu dlatego nie lubię świąt tym bardziej,że muszę przygotować, zrobić mięsa na święta i właściwie spędzam ten czas w kuchni... ale po...wypad na narty!!! pozdrawiam