Gość gosciu00 Napisano Sierpień 15, 2013 Hej, mam parę pytań, bo nie wiem co mi jest. Od 28 lipca przez 5 dni towarzyszyły mi silne zaparcia, wzdęcia. Dopiero po kilkudniowym stosowaniu tabletek ziołowych wszystko wróciło do normy. Jednak od 8 sierpnia mam kolejne problemy. Nie mogę nic jeść. Na widok jedzenia mam chęć zwymiotować, sam intensywniejszy zapach potraw sprawia, że mnie mdli. Po jedzeniu czuję się przepełniona i również mi niedobrze. Czasami, gdy jestem głodna, nie mogę nic przełknąć, bo czuję jakby coś stało mi na przełyku i jak wspomniałam wyżej mdli mnie. Jest mi zimno. Czuję taki wewnętrzny niepokój, taki lęk. Czasami moje serce bardzo przyspiesza i wydaję mi się, że zbladłam od tamtego czasu. Dodam, że mam też problem z mięśniami. Są słabe i ja sama jestem osłabiona. Wciąż chce mi się spać. Chodzę spać o 23 i budzę się o 6-7. Potem o godzinie 11 jestem zmęczona, a potem o 15 próbuję się położyć. I tak w kółko. Czy to są objawy anemii czy jakiejś innej choroby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach