Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yasmina662

Przebudowa pokoju

Polecane posty

Gość Yasmina662

Witam wszystkich :) Mam w planach odnowienie mojego pokoju. Chcialam z niego zrobic cos w polaczeniu salonu, sypialni i garderoby. Bardzo chciala bym w jakis sposob "ukryc" meble... oddzielic to wszystko od siebie. Generalnie najbardziej chodzi mi o to zeby pokoj byl przestronny, przjejrzysty.. Zeby wszystko mialo swoje miejsce. Myslalam tez aby zabudowac balkon, ktory mam w pokoju. Balkon nie jest duzy, ale po zabudowaniu mogla bym sobie tam zrobic taka jakby garderobe. Dzieku czemu w pokoju nie miala bym zadnych szafek, a pokoik mogla bym podzielic na sypialnie i miejsce gdzie byl by stolik i dwa fotele. I teraz moje pytanie, czy ktos orientuje sie ile takie zabudowanie balkonu moglo by kosztowac?? I co musiala bym dokladnie kupic?? I ogolnie moze macie jakies pomysly ?? Jak to wszystko zagospodarowac? Piszcie :) :) Aha i dodam jeszcze, ze wszystko w pokoju bede robic sama z pomoca kolezanki i mamy.

Gość Jolka z Sieradza
A co to forum budowlane ?

Gość Yasmina662
Nie, ale "dyskusja ogolna" I chyba lepiej jak pytam o takie rzeczy, niz miala bym zakldac kolejny temat o tym "czy lepiej sie golic w miejscach intymnych czy tez nie"... Jak Ci cos nie pasuje to nie czytaj...

Gość Yasmina662
Haaaaloooo!!! Pomoze ktos ????

Gość Gieniek w gomaczkach
Słabe spadaj z tym tematem!

Gość Yasmina662
Juz pisalam wczesniej... Jak nie umiesz czytac to proponuje cofnac sie do podstawowki.... nie podoba sie - to sie nie wypowiadaj

Gość gość
Jeśli mieszkasz w bloku to na zabudowanie balkonu musi się zgodzić spółdzielnia i o ile się nie mylę...sąsiedzi

Gość Yasmina662
Nie, nie mieszkam w domku jednorodzinnym :) wiec raczej zadnych pozowolen uzyskiwac nie musze :)