Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cth87i69o

wyslać mu tego smsa

Polecane posty

Gość cth87i69o

3 tygodnie temu pokłóciliśmy się jak sie na niego wkurzylam powiedziałam że jest d****arzem i żeby dalmi spokój, on od tamtego czasu przestał się odzywać ja też do niego nie pisałam. Chce mu teraz wysałać smsa z wiadomoscią że o prawdziwą miłość się walczy a nie zostawia przy pierwszym problemie tym bardziej że kiedys ja o niego walczyłam. byliśmy trzy lata razem i cały czas mówił mi że jest strasznie we mnie zakochany ... czy jest sens wysyłac mu tego smsa bo strasznie chce to zrobić.

Gość gość
nie wysyłaj, jak napisałaś "walczy się" a nie prosi o to by walczył...

Gość cth87i69o
ale ja go nie chce pisać żeby o mnie walczył, chciałam mu tylko uświadomić że jak się kocha to sie walczy. nawet nie chce żeby cokolwiek odpisywał chce tylko mu to napisać :o

Gość gość
myślisz, że on tego nie wie? rozumiem, że chcesz aby się odezwał, ale skoro tego nie robi...

Gość cth87i69o
może myśli że jak mu powiedziała żeby dał mi spokój i że nie żartuje to może się tego trzyma :o i duma mu nie pozwala się odezwać ? :/

Gość gość
może, ale minęło wystarczająco dużo czasu aby ochłonął i przemyślał sytuację... trochę słabe to zachowanie, ale zrobisz tak jak będziesz czuła, że jest dla Ciebie dobrze... w końcu to o Twoje szczęście chodzi...

Gość cth87i69o
ale słabe moje zachowanie czy jego ?

Gość gość
Jego słabe mi się wydaje... takie bardzo dziecinne... skoro jedna kłótnia przekreśla wszystko.

Gość gość
wyjdziesz na desperatke, nie odzywa sie,to sie nie odzywa,widocznie nie ma takiej potrzby. moze uklada sobie zycie,a ty chcesz mu spamowac jakimis pseudo filozoficznymi smsami?

Gość cth87i69o
ale ostatnio kłóciliśmy się często o jego byłą w dodatku wyszło coś nowego i mi nerwy puściły, on powiedział że bardzo mnie kocha a ja powiedziałam mu co o nim myślę, poszłam do domu i 3 tygodnie ciszy. wiem że już się nie odezwie. Tylko troche tego nie rozumiem skoro mówił że tak bardzo kochał, przecież jak się kocha to sie nie rezygnuje tak łatwo. Nie zdradziłam go o on nie jest w stanie mi wybaczyć że się uniosłam. Dlatego chce mu napisać tego smsa, mam wrażenie że to mnie jakoś uspokoi ...

Gość gość
no ale koro wlasnie jedna klotnia wystarczyla,to znaczy ze to nie bylo nic wielkiego, nie dopuszczacie do siebie mysli,ze sa jeszcze uczucia pomiedzy miloscia a obojetnoscia? ktore sprawiaja ,ze z braku laku jestesmy z jakas tam osoba

Gość cth87i69o
i ja właśnie czuje że on był ze mną z braku laku :o

Gość gość
Wydaje mi się, ze sama znasz odpowiedź, tylko trudno Ci ją zaakceptować :( Szukasz winy tylko po swojej stronie, ale czemu?

Gość gość
myślisz, ze Cię ten sms uspokoi ? ja myślę, ze wciąż masz nadzieję, ze on się "ocknie" a jeżeli tak się nie stanie to dopiero będzie Ci przykro

Gość cth87i69o
tydzien po tym jak się nie odzywał, ryczałam dzień i noc i nie napisałam tego smsa własnie dlatego żeby nie był on dla nadziei, teraz jest lepiej, tęsknie bardzo ale już lepiej mi jest znieśc myśl że mnie olał i to żadna miłość z jego strony nie była. Nie chce go prosić o powrót, nawet nie wiem czy już tego chce ale chce to jakoś zakończyć,nie chce żeby tak to wisiało w powietrzu, chce mu napisać że o milośc się walczy że kłamał, potrzebuje mu to wyrzucić chocby przez smsa :o

Gość gość
nie wysyłaj,bądz harda a nie mazgaj się przyjdzie na klęczkach,zobaczysz

Gość gość
Widzę, że się upierasz... On to wszystko wie, tylko nie walczy, a Ty wyjdziesz na histeryczkę. Trochę bez sensu robi się ta rozmowa. Wyślij tego sms'a, bo to chyba chcesz usłyszeć i się rozczaruj. Będziesz się później czuła jak żebrak...

Gość cth87i69o
nie przyjdzie na klęczkach, minęło 3 tygodnie i nie wróci, wiem to. Gdyby miał to zrobić to by zrobił uż wcześniej Jemu widocznie wisi czy kogoś poznam czy nie, po prostu ma to gdzieś.

Gość gość
to napisz.... :) jak masz sie lepiej poczuc,, a moze on taki zawziety i czeka na ten pierwszy krok z Tw str.?

Gość gość
uraziłaś jego byłą

Gość gość
Raz "nie odzywa się"j, raz "walcz". Ogarnij się, czego Ty chcesz? Na miejscu faceta już bym się pogubiła. A facet jak chce to się stara, a nie siedzi cicho.

Gość cth87i69o
w emocjach się mówi wiele rzeczy ! Powiedziałam mu wtedy żeby dał mi spokój bo tak czułam, byłam zdenerwowana! Kocham go jak wariatka, emocje opadają i dochodzi do glosu serce, chciałam żeby zawalczył raz on o mnie, kiedyś ja zawalczyłam o niego i chciałam żeby chociaż raz on to zrobił.

Gość gość
Ale nie zrobił... nic Ci to nie mówi? Ty wiesz, że nie zrobił, on wie, że nic nie zrobił, to po co chcesz to jeszcze pisać? Co on niedorozwinięty jest? Musisz mu mówić co ma robić?

Gość gość
Nie wygląda to na zachowanie zakochanego faceta.

Gość cth87i69o
ja nie chce mu mówić co on ma robić, tylko napisać że dotarło do mnie że tylko się mną bawił że tak naprawdę nie kochał. Nie jestem jakoś nastolatką, jestesmy dorosłymi ludzmi, we wrzesniu mieliśmy razem zamieszkać.

Gość gość
ale ma cie w d***e,to w czym problem? nie truj komus durnymi smsami

Gość gość
Po co chcesz mu pisać coś co on od dawna wie? Dotarło do Ciebie to zastanów się teraz co chcesz ze sobą zrobić, a nie będziesz mu głowę suszyć, to nic nie da.

Gość gość
ale co to ma znaczenie? :D jego to gowno obchodzi,niczego to nie zmieni, to po co chcesz jeszcze sie narzucac? no wlasnie,zachowuj sie jak dorosly czlowiek z godnoscia a nie jakas desperatka

Gość gość
Wszyscy na forum są zgodni, ale Ty się upierasz. Załamka, do Ciebie to też z czasem dotrze. Obcy ludzie a dobrze Ci radzą.

Gość cth87i69o
nie wiem może zmieni :o może napisze że kocha ale nie chciał się narzucać bo powiedziałam że to koniec :o wiem, jestem kretynką.