Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie studia

Polecane posty

Gość gość

Na dietetyka czy dermatologa?Chcialabym w przyszlości zalozyć włąsny gabinet..w którym zawodzie wiecej zarobię i mniej anuki kosztuje?

Gość gość
DIETETYK! Grubasów nigdy za wiele :O

Gość gość
A moze polecacie ocos zupełnie innego,ale w tym kierunku?

Gość gość
jak mierzysz kategoriami : na ktorym mniej nauki, to w ogole daruj sobie studia, szczegolnie takie zwiazane z medycyną

Gość gość
przed chwila wyczytalam ze 12 lat nauki! na dermatologa i kazdą inną specjalizację w zakresie medycyny!A więc na jakie studia moge iść po bio-chemie?zeby trwaly gora 5 lat i byly przyszłosciowe?

Gość martaaaaaaaaaaaaaaaaaaa373
studia sruudia.......wyobraz sobie to nie jest tak, ze one cos dzisiaj gwarantują,niestety takie c*****e czasy...czy dzisiaj czy za 5 lat....:) ZApotrzbowanie bylo jest i bedzie na scisle kierunki......iznynierow,mechanikow,inz buowlanych ,itp Nie patZrylabym tez na to w ten spoosob "po ktorch bede meic wieksza wyplate..." :O ale KTORY ZAWOD SPRAWI MI PRZYJEMNSC I BEDE Z USMIECHEM NA MORDZIE ROBIC TO 8 GODIZN DZIENNIE PRZEZ 30 LAT. teraz na topie sa zawodowki..brakuje fryzjerek,budowlancow,piekarzy,cukiernikow,kierocow tira itp.:) Wyobraz sobie nawet moj dobry znajomy po dobrych studiach !!! woli jezdzic tirem. Dietetykiem mozna byc w 2 lata ,zaocznie ,odklepac weeekendy i nawet nic z tego nei wysniesc.Dietetykami sa byle kretynki. Idz na LEKARZA DERMATOLOGA,chociaz bedies zmiec prestiż i fajną pieczątkę :)

Gość gość
Dietetyk w 2 lata??? Przeciez to trzeba najpierw studia medyczne skończyć :D haha

Gość gość
A co bys polecila/al bo prawdę mówiąc nie wiem co chcę robić,ale nie chcę żeby byla to praca monotonna,chcialabym odwiedzać nowe miejsca,dobrze sie bawic przy tym co robie,co mi polecisz?

Gość gość
jakie studia mi gwarantują mile spędzone czas?Nie lubię się uczyć muszę przyznać,ale jeśli trzeba to się przyłoże...lubię zwierzęta,lubię,sport,dużo ruchu,nie wiem czy istnieje zawód wymarzony? :(

Gość gość
dietetyk nie musi być po studiach .. są studium 2 letnie po którym jest się dietetykiem ... a dermatolog to skończyć trzeba medycynę kierunek lekarski i specjalizacje z dermatologii więc nauki sporo ale potwierdzam jest wiele innych zawodów po których możesz mieć zapewnioną pracę .,..np fryzjerstwo lub dobra kosmetyczka !!!! a kierunek kosmetologia istnieje nawet na studiach zdaje się tylko licencjat ale studia ,...:)

Gość gość
cóż za durna osoba pyta jakie studia gwarantują mile spędzony czas???? głupia jesteś czy co ??? mile spędzić czas chcesz??? może zostań ekskluzywną prostytutką ???

Gość gość
nie mile spędzony czas na studiach,lecz w pracy któą zdobędę , chodzi o to żeby mi się podobała i zebym z radościa szła do pracy,tyle..a co do ksometyczki to podoba mi się ten pomysl,przyblizycie mi ile trzeba sie uczyć na nią ile zarabia,np jak otworzę własny gabinet i jak u kogoś bym pracowala?