Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ricola

czy on mnie kocha

Polecane posty

Gość Ricola

Ja i moj chlopak jestesmy razem od ponad roku, planujemy razem zamieszkc, miec dzieci, i wizac slub, ja mu bardzo czesto powtarzam, ze bardzo go kocham, ze nie wyobrazam sobie zycia bez niego etc. A on tylko odpowiada ze bardzo sie cieszy. Nigdy nie powiedzial mi ze mnie kocha, twierdzi ze oczywistych rzeczy nie bedzie mi mowil, bo czeka na odpowiedni moment, i chce to zrobic w wyjatkowy sposob, ale gdy go pytam czy mnie kocha odpowiada ze tak, ze bardzo bardzo bardzo ;) Nie wiem co mam myslec ;( Prosze o wyrozumialosc ;)

Gość gość
Mnie sie wydaje ze Cie kocha tylko boi ci sie o tym poiedziec, albo wstydzi. Moze ma jakies ciezkie przezycia ze swoimi bylymi i teraz to sie odbija na tobie. Moze chce ci to powiedziec przy oswiadczynach. Moze jestes dla niego taka wazna i tak wyjatkowa ze dlatego czeka na ten wyjatkowy moment ;) chce zeby tobie bylo mimo, zebys poczula ze naprawde bardzo cie kocha :) zycze szczescia i milosci na cale zycie ;)

Gość gość
Mnie sie wydaje ze czeka na wyjatkowy moment czyli na oswiadczyny :-). Napewno bardzo cie kocha. A to, ze powiedzial ci ze oczywistych rzeczy nie bedzie ci mowil, swiadczy o tym, ze kocha cie, a skoro mowi ze bardzo bardzo bardzo to jakie ty masz watpliwosci? Mowi Ci czule slowka? Takie jak Myszko, Slonce, Sloneczko, Kotku, Skarbie, Misiu??

Gość Ricola
Zwraca sie do mnie takimi slowami :-). Praktycznie non stop. Uwielbiam gdy tak mowi :)