Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnK87

Dlaczego faceci nie interesuja sie dziecmi

Polecane posty

Gość AnnK87

Dlaczego nie ktorzy faceci nie interesuja sie wlasnymi dziecmi?

Gość MaximusPoyebus
tylko samce alfa, a reszta interesuje się

Gość sdjligsjdig
Bo faceta obchodzi tylko żeby sobie p******ć bez zobowiązań, zobowiązania spadają w całości na kobietę.

Gość AnnK87
Moj byly nawet syna nie widzial od urodzenia a to juz prawie 20 miesiecy ...

Gość gigi gigi
to po co robicie sobie dzieci z nieodpowiedzialnymi gnojami???

Gość AnnK87
Milosc jest slepa ...

Gość gość
Czesciowo winne sa nowe partnerki ktore robia wszystko ,aby duren nie kontaktowal sie z dzieckiem,a potem maja to samo.

Gość AnnK87
Znalazl sie ale znow ja go nie kocham. Dziecko w takim wieku potrzebuje matki i ojca. Maly jest dla mnie calym swiatem.

Gość gość
to rpawda w moim przypadku tez , ojciec mej coreczki ma durne babsko ktore go zbuntowalo calkowicie. oczywiscie ten luj powinien miec swoj mozg ale jesli dobiora sie dwa gady takie same to niestety kapa i biedne dzieci sa odtracane

Gość AnnK87
Rozum mowi ze nie bo jak postepuje teraz mowi o nim jaki jest naprawde.

Gość AnnK87
U mnie tak nie jest. On jest stanowczy ale co do kwesti dziecka to naprawde przegial.

Gość AnnK87
Aktualny facet to tak naprawde tez bym moim bylym ale przed tamtym. On wie jaka jest sytuacja mowie mu prawde. Probuje zapomniec o bylym ale dziecko mi przypomina.

Gość stefan54437
tylko desperaci interesuja sie kobietami z cudzymi dziecmi,chodzi tylko o tylek...,a naiwniary mysla nie wiadomo co, natomiast wlasnym dzieckiem interesuje sie kazdy normalny czlowiek,niestety sady rodzinne w pollsce uwazaja ze przyjemnosc wychowywania dziecka nalezy sie matce, a cierpia na tym tylko dzieci

Gość gość
sTEFAN NIE MASZ RACJI ,JEST BARDZO DUZO TAKICH OJCOW KTORZY NIE KONTAKTUJA SIE Z DZIECMI.Ja osobiscie uwazam,ze to sa ludzie ,ktorzy nie dorosli ,ale oni znajduja kolejne baby,a te sa zazdrosne o dzieci i robia wszystko ,aby taki duren nie mial kontaktu z dzieckiem.Wiem ,ze powinien ojciec miec rozum i nie pozwolic sobie na to ,ale on nie ma rozumu i mial nie bedzie do starosci ,a wtedy sobie przypomni o dziecku jak bedzie w potrzebie GONIC TAKIEGO DRANIA

Gość gość
Kobiety , ktore wiaza sie z facetami , ktorzy nie interesuja sie dzieckiem z poprzedniego zwiazku i to akceptuja uwazam za ludzi z marginesu.Czesto koncza zle bo kara musi wrocic.

Gość tru tru
Gdy jakaś matka zabija dziecko to o ojcu tego dziecka się wcale nie mówi. bo ojciec żadnej odpowiedzialności za taką sytuacje nie ponosi :o

Gość gość
jezeli zostal wychowany w duchu "dziecko to dar" to sie interesuja az za bardzo.. nie cierpie facetow,ktorzy non stop opowiadja o dzieciach ,owszem powinni pomagac,ale nie mozna zyc zyciem dzieci

Gość gość
matka ktora zabija swoje dziecko nie zasluguje na slowo matka

Gość gość
co znaczy pomagac? OJCIEC POWINIEN WYCHOWYWAC

Gość gość
Bylam 5 lat z ojcem mojego dziecka. Gdy mala skonczyla 4 miesiace wyrzucilam go z domu, zamieszkalam z rodzicami. Powodem bylo jego pijanstwo, ktore po narodzinach dziecka nasililo sie...od rozstania minal miesiac, on byl u dziecka moze kilka razy. Zerwal ze mna,zerwal z dzieckiem? Jak to jest?

Gość Gość

Ma swoje życie, czyli butelka On i jego własny świat w którym jemu się wszystko należy. Gdyż życie dało mu w kość dziecko i kobieta która chce i oczekuję dziwnych rzeczy praktycznie nie osiągalny h dla niego.