Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icotuzrobic

On i jego siostra

Polecane posty

Gość icotuzrobic

Mój 32 letni chłopak jest strasznie zżyty z siostrą swoją młodszą o 4 lata ale to do tego stopnia, że jak jedziemy w trójkę gdzieś to dzielimy pokój wszyscy, w weekendy jest z nami, może nie każde ale często. A jak mówię, że trochę za dużo to słyszę, że rodzina jest najważniejsza. Kurde zastanawiam się co mam robić? Chyba ja powinnam być najważniejsza.

Gość gość
Jesteś najważniejsza. Zaraz po siostrze. :-(

Gość icotuzrobic
Czy to są normalne relacje, że aż tak bardzo jest się za rodzeństwem i że wszędzie ma być?

Gość gość
Jak facet tak mówi i się zachowuje to uciekaj póki możesz. Mój mąż tez taki jest ze rodzina jest najważniejsza ale nie ta tworzona przez niego tylko jego ta z której wyszedł. Nie pytaj jak się z tym czuje bo chyba wiesz....

Gość icotuzrobic
Nie raz się o to kłócimy i to jest dla niego powód, żeby nie być ze mną bo jak ja mogę rodziny jego nie kochać. Bardzo bym chciała z nim być ale...no właśnie to ale jest mi tak ciężko i liczę, że to się może kiedyś rozwiązać jakoś.

Gość gość
Ja na twoim miejscu widziałbym jedno rozwiazanie- rozstanie. Ale to ja bym tak postąpiła bo jestem mądrzejsza o 6lat istnienia w takim związku. Nie jest łatwo żyć z takim mężczyzna. Kobieta chce czuć ze jest najważniejsza w życiu swojego partnera a tu taka niespodzianka ze owszem jesteś ważna le zaraz zaraz siostra mama tata brat są troszkę bardziej bo to moja rodzina.. Po prostu są rożne typy mężczyzn

Gość icotuzrobic
Kocham go mimo, że tak bardzo mnie to ranni, źle mi w tych sytuacjach lecz boje się, że bez niego będzie jeszcze gorzej :-(

Gość gość
A czy do łóżka chodzicie też we trójkę ? :D