Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nikt mnie nie chce

Polecane posty

Gość gość

jestem zwyczajna, ale bardzo sie staram, cwicze- mam wysportowane cialo, twarz zwykla,srednia, nie jestem jakas tepa, ucze sie dobrze, staram sie byc dla kazdego mila.. Nie jestem jakas super przebojowa, z***bista laską, ale jak patrze na niektorych to to.. ryczec mi sie chce. ja chyba jestem najgorsza, a przynajmniej tak sie czuje. skoro nawet najgorsze laski ( opinia innych znajomych) potrafia sobie znaleźć fajnego, inteligentnego i przystojnego faceta.. - gruba, niska, niedbajaca o higienę ( smierdzi, nie używa antyperspirantów i pasy do zebow) , co prawda w toważystwie wydaje sie fajna ale przy blizszym poznaniu mozna zqauwazyc ze jest leniwa, chamska itd . moglabym wymienic mnóstwo takich przykładów.. zastanawiam sie co ze mną nie tak ze jestem od nich wszystkich gorsza..:(

Gość gość
wiesz ładne zadbane ciało to nie wszystko dziewczynę trzeba pokazać w TOWARZYSTWIE :classic_cool:

Gość gość
Chcę Cię poznać, możemy popisać?

Gość smerf7
Chyba troszke przesadzasz,wiecej pozytywnego nastawienia.

Gość gość
Nie jestes gorsza. Badz soba a na pewno poznasz kogos kto cie zaakceptuje I pokocha. A uroda to nie wszystko I szybko mija. Szkoda ze nie podalas swojego wieku bo ja swojego obecnego meza poznalam jak mialam lat 21 I teraz oczekujemy na synka. A wczesniej o sobie myslalam tak jak ty...

Gość gość
kiedys bylam brzydka,, teraz slysze ze "zmienilam sie na lepsze" ludzie mnie nie poznają, czasami uslysze jakis komplement. Wiadomo, ludzie nie zawsze prawde powiedzą, ogólnie więc jestem średnia, ale skoro wszyscy znajomi kogos mają ( ładne kolezanki, kujony, grubi, chudzi, wredni, mili) tylko nie ja, to cos musi byc ze mna nie tak...

Gość gość
to dasz się poznać?

Gość gość
nie, spiertalaj lamusie

Gość gość
Tengo ganas de ti

Gość lalala_laguna
Cześć autorko. Pozdrawiam cię bo się z tobą utożsamiam. Mam 20 lat nigdy nie miałam faceta, moja młodsza siostra, która ma 18 lat ma już 2 faceta, są to poważne związki, nie jakaś zabawa. A ja nic :( Ja jestem zadbaną, atrakcyjna dziewczyną, mam kobiecą figurę, mam mniej więcej poukładane w bańce :D A moja siostra się nie maluję, trochę garbi, ładna dziewczyna ale powinna lepiej o siebie zadbac.. No porażka, boje się co rodzice o mnie myślą.. że jestem lesba czy cuś /!...

Gość gość
gdzie szukac dobrego faceta? ni ma chlopa we wsi, same c***e

Gość gość
kobieca figura, kobiece kształty - czytaj: spasiona

Gość lalala_laguna
serio? nie o to mi chodziło, bardziej widoczna talia, bioderka, tyłeczek (podobno ma ładny) ale cycki nie za duże b

Gość gość
No u mnie doszli do tego ze za moimi plecami znajomi zastanawiają czy jestem lesba.. A przecież to nie moja wina ze nikt mnie nie chce :/

Gość gość
dobre z ta lesba :D

Gość gość
Tak, ale to ja napisalam-autorka, nie żeby tak naprawdę uważali ale sie tak podsmiewuja.. :(

Gość gość
Czuje sie strasznie beznadziejnie, kolezanki nie maja czasu- bo facet, jak nie to gadają o byłych.. - o a teraz, ten Andrzej od tomka do mnie pisze.. A tamten chcial mój numer... itd a ja tylko slucham, a moja samoocena spada do zera

Gość gość
lalala_laguna - pokaz ryj do oceny :)

Gość gość
Kiedy, kiedyś mialam chlopaka, ale b. Krotko i tyle bylo. Kilka razy bylo tak ze slyszalam ze ten czy tamten cos o mnie wspominal, ale to naprawdę byli jacys ulomni ( nie chce nikogo obrazić, ale jak ktoś pisze szczelic zamiast strzelić ) to tego takie przyglupy ( zaraz powiecie ze uwazam sie za nuewiadomo kogo i ze chce nie wiadomo kogo..) ale to byli tacy, sami wiecie .. O czym z takim gadac..

Gość gość
A taki jakis zwykly mily, nieglupi czy kulturalny chlopak mnie nie zaprosil..

Gość gość
czy jestes wykształcona? imponują mi dziewczyny po studiach,..nie lubię nieokrzesanych ile książek przeczytałaś w ostatnim czasie? podaj tytuły a powiem ci kim jesteś

Gość gość
Dopiero idę na studia. Nie uwazam sie za jakas wielce inteligentna dziewczyne, ale glupia nie jestem,zawsze uczylam sie dobrze. nie,nie mam wąsika :D

Gość gość
Ubieram sie ladnie, przynajmniej tak mi ludzie mówią. Bylam dobra z plastyki wiec jakieś poczucie estetyki chyba mam. Nie ubieram sie wyzywająco, czy niestosownie do sytuacji.. Chodze w spódnicach, sukienkach,

Gość gość
A co trenujesz co ćwiczysz że masz wyprostowane ciało

Gość gość
Miej wyje**e a bedzie ci dane ! Ja jestem gruba niska ale zawsze gdy sie spotykalam z kims to tylko z neta ! Oczywiscie byli to znajomi moich znajomych lub osiby znane mi z widzenia ktore twierdzily ze nigdy mnie nie widzialay. bo kto by na taka zwracal uwage. w wakacje co tydzien spotykalam sie z innym. grafik na cale 2 miesiace. nie patrzalam ze moge z nim byc. Z fajnymi pisalam brzydkich odrzucalam. nie dbalam o to ze ktos moze mnie oceniac bylam zadowolona ze chlopacy zn ani na cale miasto prawia mi komplementy. nie bralam nic do serca ale podobalo mi sie to . w koncu postanpwilam miec staly zwiazek. chlopak ktorego odrzucilam napisal do.mnie i sie ulozylo. liczy sie charakter. badz wesola i nie patrz na to czy cie zechce czy nie ale na to bys ty sie czula dobrze i jak zovaczy ze fajna jestes to cialo nie ma nic do rzeczy.

Gość gość
1h dziennie 4 razy w tyg biegam, do tego w inne dni cwicze,