Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateo89d

Jakie są OBJAWY rozdwojenia osobowości

Polecane posty

Gość mateo89d

pytam, bo na necie,wikipedii niby jest wszystko scharakteryzowane, ale w praktyce często inaczej to wygląda. Zastanawiam się czy może to mnie dotyczyć. Ma ktoś takie problemy, jakie są objawy, jak to wygląda?

Gość mateo89d
to wyżej to podszyw, ja tego nie pisałem :(

Gość Namu amida Butsu
Poprzez rozczepienie świadomości Ego, zrobi taki trik wymiesza elementy z swiata mentalnego, pobierze konstrukt energii wprawi ja w ruch . wszystko to sie dzieje w nieswiadomosc, gdzie dojdzie do astralu a tam jest sporo zlych demonow Zatoczy kolo i juz jest Was dwoch do pomocy Ty Ego i duch swiety 🖐️

Gość gość
Namu amida ale brednie piszesz, skąd Ty wytrzasnęłaś te teorie, nie ma czegoś takiego jak astral, wymysły zwolenników "rozwoju duchowego"

Gość mateo89d
może ktoś napisać jakie są objawy? bardzo proszę.

Gość Namu amida Butsu
Nie traktuj takich slow poważnie jak ,, nie ma czegos takiego '' wszystko jest subiektywne, nie ma niczego obiektywnego w rzeczywistości. Moje postrzeganie rzeczywistosc dopuszcza istnienie astralu , a skoro akt obserwacji tworzy,, obiektywna'' rzeczywistość.. to moja to musi logicznie byc taka jaka stworze, racja?:)

Gość gość
co za bełkot, Ty nie tworzysz rzeczywistości, nie wiem jakich książek się naczytałaś ale mieszasz chłopakowi tylko w głowie a piszesz tak że nie wiadomo o co Ci chodzi

Gość gość
Nie wiem ale mój znajomy czuł, że był panem czasu. Nikomu nic nie mówił... Patrzył na zegarek i mógł wydłuzyc minuty, kwadranse, cofnac wskazowki. Pozniej szedl ulica i np widzial u niektorych, zamiast normalnych oczu, to takie wielkie potworne i diabelskie oczy. Skonczylo sie na tym, ze na dzialce, w jego wyobrazni pojawila sie rodzina, ktora miala wraz z nim jechac na wesele (?!), przepuszczal niby kogos w drzwiach samochodu, a kiedy ojcec sie go spytal "co robisz", to powiedział, że przeciez jeszcze babcia jedzie... A babci zadnej nie bylo, ani wesela. Wtedy zadzwonili po pogotowie. Spedzil grubo ponad miesiac w szpitalu psychiatrycznym, gdzie poczatkowo (jak pozniej opowiadal), widzial zmieniajace sie kolory scian w pokoju.. Nigdy nie zapomne tego wyznania. Na dodatek jego mlodszy brat zmaga sie z anoreksja i totalna niechecia do jedzenia.. Wyglada jakby mial z 11 lat, a lada moment dostanie dowod osobisty. A wszystko przez pieklo, jakie im rodzice zafundowali. Rozwod. Cos okropnego. Co to sie dzialo, to przechodzi ludzkie pojecie. Jakie batalie, o szok. Nienawisc, przemoc, zdrada, totalne wyprucie z wszelkich zasad. Najstraszniejszy rozwod o jakim slyszalam badz czytalam. A jako 8-latka czesto u nich bywalam. I byla to taka wspaniala rodzina, ja pierdziele :O pamietam jak dzis, kiedy sobie myslalam o nich jako o idealnej rodzince. Zycie jest okrutne, co sie w ogole dzieje na swiecie i jak jest